CATEGORY: Gestió / Econòmic

Curs: Com fer seguiment del compliment dels objectius a través d’eines de planificació

Course Access: Lifetime
Course Overview

Benvingut/da al curs titulat “Com fer seguiment del compliment dels objectius a través d’eines de planificació”. Aquest curs està dissenyat per ajudar-te a entendre i utilitzar de manera eficient les eines de planificació per a fer un seguiment efectiu del compliment dels objectius en l’àmbit professional.

Durant aquest curs, aprendràs les bases de la planificació estratègica i com establir objectius clars i mesurables per a tu i l’equip de treball. Explorarem diferents eines i metodologies de planificació, com ara l’ús de l’establiment d’objectius SMART (Specific, Measurable, Achievable, Relevant, Time-bound) i els diagrames de Gantt.

A més, aprendràs com implementar un sistema de seguiment de l’acompliment dels objectius utilitzant eines digitals com ara el software de gestió de projectes, les aplicacions de seguiment de tasques i altres recursos tecnològics disponibles. També abordarem l’avaluació de l’avenç, la identificació de desviacions i la presa de mesures correctives per assegurar el compliment dels objectius en temps i forma.

Mitjançant estudis de cas, exercicis pràctics i sessions de treball en grup, tindràs l’oportunitat d’aplicar els coneixements adquirits i desenvolupar les teves habilitats de planificació i seguiment. Això et permetrà millorar l’eficàcia de la teva gestió i assegurar-te que els objectius establerts es compleixin amb èxit.

Aquest curs està dirigit a professionals de diferents àmbits i nivells jeràrquics que estiguin involucrats en la planificació i el seguiment dels objectius d’una organització. Siguis un gestor de projectes, un director d’equips o un empresari, aquest curs et proporcionarà les eines i els coneixements necessaris per a un seguiment efectiu dels objectius i l’acompliment dels resultats desitjats.

Estem emocionats de tenir-te aquí i esperem que aquest curs sigui una experiència enriquidora i pràctica per a tu. Prepara’t per aprendre les tècniques i les millors pràctiques per fer un seguiment eficient del compliment dels objectius a través de les eines de planificació. Benvingut/da i comencem!