FUNDACIÓ CENTRE TECNOLÒGIC DE TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA (CTTC)

Nom:
FUNDACIÓ CENTRE TECNOLÒGIC DE TELECOMUNICACIONS DE CATALUNYA (CTTC)
Adreça:
Av. Canal Olímpic, s/n - Parc Mediterrani de la Tecnologia
Codi postal:
08860
Ciutat:
Castelldefels
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
936452900
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
1613
Data de registre:
2002-01-22
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Mercè Carrasco
Direcció:
Prof. Ana I .Pérez-Neira
Història:
Que en data 17 d'abril de 2001, el Govern de la Generalitat, va adoptar l'Acord de constituir la Fundació Privada Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC), dins el marc del programa de desenvolupament de la recerca i la innovació a Catalunya.
Fundadors:
Andreu Mas-Collell. Generatiltat de Catalunia
Objectius:
Neix amb l'objectiu d'esdevenir un centre tecnològic de comunicacions capdavanter en la recerca de les tecnologies relacionades amb les telecomunicacions, amb qualitat de nivell internacional, i amb la infraestructura necessària per tal que la recerca bàsica sigui fàcilment transferida als sectors en què pugui ésser incorporada.
Patronat:
Hble. Sr. Joaquim Nadal i Farreras-Conseller de Recerca i Universitats- Departament de Recerca i Universitats, Excm. Mgfc. Sr. Daniel Crespo-Rector de la Universitat Politècnica de Catalunya, Barcelona Tech (UPC), Excm. Mgfc. Sr. Josep Antoni Rom Rodríguez- Rector de la Universitat Ramon Llull (URL), Sr. Joan Gómez i Pallarès- Director General de Rercerca- Departament de Recerca i Universitats, Sr. Xavier Baulies i Bochaca- Responsable de Recerca i Innovació-Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Sr. Oriol Puig i Godes-Secretari d'Infraestructures i Assessor de Mobilitat, Departament de Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, Sr. David Ferrer i Canosa-secretari de Polítiques Digitals, Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori (Secretari)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2022
Pressupost anual:
6.200.000,00 €
Any pressupost:
2014