FUNDACIÓ INSTITUCIÓ CULTURAL DEL CIC

Nom:
FUNDACIÓ INSTITUCIÓ CULTURAL DEL CIC
Adreça:
Augusta, 205
Codi postal:
08021
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932001133
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
94
Data de registre:
1984-10-16
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Carles Duarte Montserrat
Direcció:
Carles Duarte Montserrat
Història:
La Institució Cultural del CIC es creà l'any 1963 pel CICF, associació religiosa per a la promoció cultural i humana de la dona que inicià les seves activitats en els anys cinquanta. Des de l'inici ha dut a terme projectes pedagògics i culturals de rellevància, com són la creació de les escoles de Secretariat de Direcció, de Jardineres Educadores, de Disseny Elisava i de Periodisme, entre d'altres. Des del 1984 és Fundació Privada i, actualment, acull les escoles i activitats següents: Escoles Thau (Barcelona i Sant Cugat), Escola de Batxillerat, Escola d'Idiomes, Escola de Cicles Formatius, Escola de Música Virtèlia.
Fundadors:
M. Rosa Farré i Escofet, Joan Triadú i Font, Mercè Estadella i Albiñana, Joan Alemani i Esteve, Antoni Bascomte i Barlabé, Margarida Sans i Dorca i Francesc Serra i Sanmiquel.
Objectius:
Ensenyament de qualsevol matèria i grau, i les activitats culturals, educatives i formatives en general, d'acord amb l'ideari de la institució.
Patronat:
Joaquim Triadú i Vila-Abadal (President), Jordi Cortada i Passola (Secretari), Aleix Carrió i Milla (Vocal), Enric Roca i Casas (Vocal), Esther Pujol i Arderiu (Vocal), Jordi Conejos i Sancho (Vocal), Jordi Gual i Solé (Vocal), Jordi Riera i Romaní (Vocal), Josep Maria Monimó i de la Iglesia (Vocal), Lluís Torner i Sabata (Vocal), Montserrat Oliveras i Bagués (Vocal), Pere Viñolas i Serra (Vocal), Xavier Queralt i Blanc (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora catalana de Fundacions
Any dades:
2014
Pressupost anual:
26.000,00 €
Any pressupost:
2016