FUNDACIÓ MARKETS, ORGANITATIONS AND VOTES IN ECONOMICS-MOVE

Nom:
FUNDACIÓ MARKETS, ORGANITATIONS AND VOTES IN ECONOMICS-MOVE
Adreça:
Campus UAB, Edifici B, Facultat d'Economia i Empresa, Dept. d'Economia
Codi postal:
08193
Ciutat:
Cerdanyola del Vallès
Comarca:
Vallès Occidental
Correu electrònic:
Telèfon:
935812188
Àmbit d'actuació:
Cultura • Tecnologia i Recerca
Número de registre:
2842
Data de registre:
2014-06-23
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Marta Ortega
Història:
Mercats, Organitzacions i Vots en Economia és un nou institut d'investigació en el camp de l'Economia, amb seu al campus de Bellaterra de la Universitat Autònoma de Barcelona. MOVE porta a terme nvestigacions d'alta qualitat en les àrees de disseny de mecanismes, Economia Quantitativa, Economia de la Ciència i Innovació i d'Immigració i Desenvolupament. MOVE contribuirà activament a la comuna visió de consolidar Barcelona com a capital de la investigació econòmica europea, i com un pol mundial d'atracció per a estudiants i investigadors internacionals.
Objectius:
La Fundació es constitueix el 4 de febrer de 2014 com un centre de recerca en Economia i té per objecte impulsar la investigació en economia; ajudar a consolidar un model de recerca basat en la competitivitat internacional i l’ excel·lència científica i de gestió; i col·laborar amb altres institucions de recerca de l’àrea de Barcelona per aconseguir que Barcelona sigui la capital sud‐europea de la investigació en economia, i pol mundial d’atracció d’estudiants i d’investigadors avançats.
Patronat:
Sr. Juan Urrutia Elejalde (President), Sr. Armand Sánchez Bonastre-Vicerector de Recerca i Transferència de l'UAB (Patró), Sr. Francisco Javier Lafuente Sancho- Director del Parc de Recerca de l' UAB i Vicerector d'Innovació i Projectes Estràtegics (Patró), Sr. José Luís Larrea Jimenez de Vicuña (Patró), Sr. Pedro Luís Uriarte Santamarina (Patró), Fundació Parc de Recerca Universitat Autònoma de Barcelona, Fundación Urrutia Elejalde
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2019
Pressupost anual:
672.319,07 €
Any pressupost:
2014