FUNDACIÓ NOU CAMÍ

Nom:
FUNDACIÓ NOU CAMÍ
Adreça:
De les Roses, 17
Codi postal:
08980
Ciutat:
Sant Feliu de Llobregat
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
93 330 64 09
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
483
Data de registre:
1990-05-04
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Lourdes Bernal Diez
Direcció:
Lourdes Bernal Diez (Directora), José Mª Peña Sáez (President)
Història:
És una fundació benèfico-social creada per un grup de professionals l'any 1988 i que des del començament ha tingut el suport desinteressat de la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús. La missió de la Fundació Nou Camí es centre en l'acollida, l'ajuda i l'acompanyament especialitzat a persones amb necessitat de suport i/o en situació de vulnerabilitat. Treballem per acompanyar a persones en rics d'exclusió social , associat a situacions econòmiques desfavorides i/o malaltia mental, discapacitat intel·lectual i persones grans amb necessesitat de suport.
Fundadors:
Ma. Nieves ibarra Aristu, Sofía Paz Garaioa Artazcoz, Antonia iborra Coma, Rosario Martínez idiazabal Tomás Arranz Muñecas, Julián Gabarre Mir, José M. Peña Sáez Cid i Alonso Sanz Cid.
Objectius:
La missió de la Fundació Nou Camí es centre en l'acollida, l'ajuda i l'acompanyament especialitzat a persones amb necessitat de suport i/o en situació de vulnerabilitat. Treballem per acompanyar a persones en rics d'exclusió social , associat a situacions econòmiques desfavorides i/o malaltia mental, discapacitat intel·lectual i persones grans amb necessesitat de suport. Promoció de servei de suport a persones amb la capacitat d'obrar modificada, club social i administració de béns de persones que vonviuen en centres de la Congregació de les Germanes Hospitalàries.
Patronat:
Sr. José Mª Peña Sáez (President), Sra. Luz Divina Sánchez (HSC i Vicepresidenta), Sr. José Miguel Cebamanos Martín (Secretari), Sr. Ignacio Manrique Mora (Tresorer), Sra. Mª Luisa González Cabezas (HSC I Vocal), Sra. Rosa Mª Gutiérrez Sánchez (HSC i Vocal), Sra. Inmaculada Burillo Gil (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Encaix, Fòrum Salut Mental i La Unió
Any dades:
2020
Pressupost anual:
431.417,94 €
Any pressupost:
2008