FUNDACIÓ PRIVADA CLERCH I NICOLAU – ESCOLA D’ARTS I OFICIS

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA CLERCH I NICOLAU – ESCOLA D’ARTS I OFICIS
Adreça:
Nou, 53
Codi postal:
17600
Ciutat:
Figueres
Comarca:
Alt Empordà
Correu electrònic:
Telèfon:
972503952
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
63
Data de registre:
1984-07-12
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Comarcal
Persona de contacte:
Maite Oliva Alzina
Direcció:
Maite Oliva Alzina
Història:
És una entitat sense ànim de lucre instituïda pel senyor Joan Clerch i Nicolau l'any 1997, el qual va llegar els seus béns a la ciutat de Figueres amb la condició de sostenir una escola d'arts i oficis. Després de la guerra civil, es va rehabilitar l'edifici que havia estat bombardejat. L'any 1984 els estatuts de la Fundació es van modificar per adaptar-los a la societat i als canvis jurídics (adaptació a la Llei catalana 1/1982, de 3 de març, sobre fundacions privades). A partir de 1995 existeix un conveni amb l'Ajuntament de Figueres mitjançant el qual aquest es fa càrrec del dèficit que genera tota l'activitat de la Fundació.
Fundadors:
Joan Clerch i Nicolau.
Objectius:
El sosteniment de l'establiment cultural instituït pel seu fundador, així com la promoció i difusió de la cultura, les arts i el coneixement de l'artesania.
Patronat:
MARTA FELIP TORRES (ALCALDESSA-PRESIDENTA), ALFONS MARTÍNEZ PUIG (VOCAL), AMADEU MIQUEL BALLART (VOCAL), DAVID CARVAJAL CARBONELL (VOCAL), ENRIC MARIA TORRENT NAVARRA (VOCAL), JOAQUIM FELIP GAYOLÀ (VOCAL), LLUÍS CASADELLÀ (VOCAL), LLUÍS MARTÍNEZ (VOCAL), MARIA DEL MAR CASAS HONRADO (VOCAL), MARIA PERPINYÀ (VOCAL), MONTSE RICART SOLÉ (VOCAL), NATALIA SANCHEZ DIPP (VOCAL), RAFAEL AGUILERA PASTOR (VOCAL)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2016
Pressupost anual:
200.000,00 €
Any pressupost:
2008