FUNDACIÓ PRIVADA JERONI DE MORAGAS

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA JERONI DE MORAGAS
Adreça:
Av. Villadelpart, 79
Codi postal:
08190
Ciutat:
Sant Cugat del Vallès
Comarca:
Vallès Occidental
Correu electrònic:
Telèfon:
93 674 50 48
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Tecnologia i Recerca
Número de registre:
749
Data de registre:
1993-12-30
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Comarcal
Persona de contacte:
Lourdes Abril Cañameras
Història:
L'entitat fou creada a l'any 1993 per tutelar persones amb discapacitat psíquica per voluntat del Taller Jeroni de Moragas SCCL.
Fundadors:
Taller Jeroni de Moragas SCCLi amb el suport de l'Escola Moragas
Objectius:
• L’atenció, assistència i promoció personal, familiar i social de les persones amb trastorn del desenvolupament intel·lectual i malaltia mental. • Exercir les funcions de tutor, curador, òrgan fiscalitzador de la tutela (o formar-ne part si aquest òrgan fos pluripersonal), d’administrador de béns o qualsevol altra figura prevista o permesa al codi civil, sigui per designació paterna, materna o judicial. • Promoció i foment de l’habitatge per a persones amb discapacitat intel·lectual i malaltia mental , així com les activitats i la seva integració social. • Portar a terme una tasca de sensibilització social de l’opinió i de l’administració públiques. • Promoure programes de recerca que tinguin com a objectiu aportar noves tècniques i procediments en els tractaments integrals d’aquests col·lectius.
Patronat:
Lourdes Abril- Taller Jeroni de Moragas (Presidenta), Mary Cabañas-Taller Jeroni de Moragas (Secretària), Montse Lamarca- Representant de les famílies (Sotspresidenta), Julià Cufi- Representant de les famílies (Tresorer), Jordi Lobo- Representant de l'Escola Jeroni de Moragas (Vocal), Lluís Vallès- Taller Jeroni de Moragas (Vocal), Noelia Sánchez- Taller Jeroni de Moragas (Vocal), Ricardo Soria-Representant de la Cooperativa Estel (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Federació Catalana de Voluntariat, Coordinadora de Fundacions Tutelars
Any dades:
2018
Pressupost anual:
75.000,00 €
Any pressupost:
2018