FUNDACIÓ PRIVADA LLUITA CONTRA LA SIDA

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA LLUITA CONTRA LA SIDA
Adreça:
Crta. Canyet, s/n
Codi postal:
08916
Ciutat:
Badalona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 465 78 97
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Salut
Número de registre:
667
Data de registre:
1993-05-21
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Albert Tuldrà Niño
Direcció:
Albert Tuldrà Niño
Història:
La Fundació Lluita contra la Sida és una entitat sense ànim de lucre que es dedica a l’assistència, la recerca i la docència en el camp del VIH/sida. Va ser creada l’any 1992 pel Dr. Bonaventura Clotet i està situada a la Unitat de VIH de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Badalona). A la Fundació, un equip de professionals experts en diverses disciplines ofereix assistència integral a les persones amb VIH i desenvolupa projectes de recerca adaptats a les seves necessitats, incorporant ràpidament a la pràctica clínica els nous tractaments i avenços científics.
Fundadors:
Bonaventura Clotetii Sala, José Jerónimo Navas Palacios, Miquel Gómez Clarés, Xavier Torrent Llinás, Marta Pont Geis, Juan Romeu Fontanilla
Objectius:
Oferir la millor assistència sanitària i humana a les persones amb VIH. - Desenvolupar una recerca independent i competitiva en el camp del VIH/sida. - Traslladar el coneixement adquirit a la societat i als professionals.
Patronat:
Bonaventura Clotet (President), Guillem Sirera (Secretari), Anna Veiga (Vocal), Caterina Mieras (Vocal), Elvira Vázquez (Vocal), Gemma Recoder (Vocal), Joan Romeu (Vocal), Leopoldo Biete (Vocal), Maria Llatjós (Vocal), Mónica Segarra (Vocal), Montserrat Pinyol (Vocal), Roger Paredes (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2016