FUNDACIÓ PRIVADA VILA CASAS

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA VILA CASAS
Adreça:
Ausiàs Marc, 20, pral.
Codi postal:
08010
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
933020185
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
321
Data de registre:
1987-09-28
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Joan Torras Rague
Direcció:
Sr. Joan torras Ragué
Història:
Fundada el 10 de Juny de 1986, compta amb un fons fundacional de 62.182.000€. Va adoptar la denominació actual el 16 de desembre de 1988 i va fixar el seu domicili a l’adreça actual. Està inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 321.
Fundadors:
Sr. Antoni Vila Casas
Objectius:
Promoció de tot tipus d’activitats culturals, artístiques i científiques, i també les de recerca mèdica, farmacològica, química i biològica, així com la concessió de premis, distincions, beques, ajuts i subvencions per a qualsevol tipus d’estudi, exposicions, experiències, actuacions, intervencions i difusions dins de totes les branques d’activitat esmentades.
Patronat:
Abadia de Montserrat rep. Sr. Jordi Vilaseca Rguant (Vocal), Dr. Miquel Vilardell Tarrés (Vocal), Enric Vila Casas (Vicepresident), Sr. Antoni Vila Casas (President), Sr. Antonio Sagnier Bassas (Vicepresident), Sr. Arcadi Calzada Saavedra (Vocal), Sr. Daniel Giralt-Miracle (Vocal), Sr. Joan Font Torrent (Vocal), Sr. Joan Torras Ragué (Vicesecretari-tresorer (no patró)), Sr. Josep Miquel Casau Pérez (Vocal), Sr. Lluís Badia Almirall (Vocal), Sr. Ricardo Rodríguez Valverde (Vocal), Sra. Marta Uriach Torelló (Vocal), Sra. Montserrat Pascual Samaranch (Presidenta d'Honor)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2015
Pressupost anual:
2.500.000,00 €
Any pressupost:
2013