FUNDACIÓ SANT PERE CLAVER FUNDACIÓ SANITARIA

Nom:
FUNDACIÓ SANT PERE CLAVER FUNDACIÓ SANITARIA
Adreça:
Vila Vilà, 16
Codi postal:
08004
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
934428829
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Cultura
Número de registre:
000086
Data de registre:
1987-04-07
Forma jurídica:
Canònica
Protectorat:
Ministerio de Justicia (Registro de Entidades Religiosas)
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Carles Descalzi Farreres (gerent)
Direcció:
Carles Descalzi Farreres
Història:
La Fundació Hospital Sant Pere Claver és una institució sanitària sense afany de lucre i amb finalitat social. Això orienta la seva escala de valors i les seves prioritats d'acció. Té una clara voluntat de consolidació i de creixement en un àmbit d'oferta de serveis sanitaris, com a provisor del sistema públic. Les ofertes de serveis prioritzen la resposta a les demandes socials identificables amb situacions de marginalitat social o de mancances de servei a col·lectius, que han de ser atesos fora del sistema públic, situant-se com a referent de Salut de la societat en el seu entorn més immediat. El reforç de les relacions amb hospitals de tercer nivell dins la seva àrea geogràfica, tant en l'àmbit de l'assistència com de la docència i recerca, són elements de qualificació competitiva plenament integrats.
Fundadors:
Jesuïtes.
Objectius:
Direcció, administració i regulació de l'Hospital Sant Pere Claver. Investigació i docència mèdica. Assistència medico-sanitària per al Servei Català de la Salut i per als indigents i necessitats del barri.
Patronat:
Pepa Picas Centellas (Vicepresident), Francesc Pérez Sarrado (Vocal), Jordi Romeu i Barrera (Vocal), P. Joan Carrera Carrera (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Coordinadora d'Entitats del Poble Sec
Any dades:
2010
Pressupost anual:
6.710.897,00 €
Any pressupost:
2008