FUNDACIÓ HOSPITAL DE SANT JAUME I SANTA MAGDALENA DE MATARÓ

Nom:
FUNDACIÓ HOSPITAL DE SANT JAUME I SANTA MAGDALENA DE MATARÓ
Adreça:
Sant Pelegrí, 3
Codi postal:
08301
Ciutat:
Mataró
Comarca:
Maresme
Telèfon:
937419160
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Salut
Número de registre:
0397
Data de registre:
1988-10-14
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Laura Seus Ventura
Direcció:
Jordi Vilana González
Història:
Durant aquests més de tres segles d’història la Fundació ha evolucionat molt per adequar-se als canvis de la societat a la qual serveix però el seu compromís segueix sent el mateix: vetllar per la qualitat de vida de les persones mitjançant uns serveis d’excel·lència i des d’una visió integral de la persona.
Fundadors:
Fundat pels marmessors del Rd. Jaume Sala Pure el 27 de gener de 1647 i declarat de beneficència particular per RD de 4 de juliol de 1878.
Objectius:
La nostra raó de ser és la de contribuir a la salut i el benestar social de la comunitat oferint serveis, espais i oportunitats on persones i organitzacions puguin trobar els coneixements, els recursos i l’acompanyament necessari per desenvolupar-se integralment.
Patronat:
David Bote Paz (President), Míriam de Cádiz Toledano (Secretària no patrona), Alberto Martín Martinez (Vocal), Anna Cabot Dalmau (Vocal), Elisa Ruiz Moreno (Vicepresidenta), Ignasi Bernabeu Villa (Vocal), Josep Vilas Melero (Vocal), Rafael Pardo Fernández (Vocal), Borja Manzanares Zaldívar (Vocal), Laura Seijo Elvira (Vocal), Arich Montasell Ponce (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2021
Pressupost anual:
1.000.000€
Any pressupost:
2021