FUNDACIÓ ELS JONCS

Nom:
FUNDACIÓ ELS JONCS
Adreça:
Xuncla, 20
Codi postal:
17840
Ciutat:
Sarrià de Ter
Comarca:
Gironès
Correu electrònic:
Telèfon:
972171966
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Educació
Número de registre:
597
Data de registre:
1992-03-23
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Jesús Candel Guilana
Direcció:
Lluís Pòrtulas (Director Escola), Carles Saló (Director Tallers)
Història:
La Fundació du a terme la gestió del Centre d'Educació Especial Mare de Déu del Carme, d'un Centre Especial de Treball i d'un Centre Ocupacional per a discapacitats intel·lectuals.
Fundadors:
Dionís Poch i Frigole (President del Patronat)-M. Dolors Ferrer i Montseni (Vicepresidenta)-Francesc Faiol i Suñol (Secretari)-Jesús Candel i Guilana (Tresorer)-M. isabel Caldas i Basart (vocal)-Joan Pla i Torras (vocal)- Joaquim Gifré i Tubau (vocal)-Esteve Vilanova i Vilà (vocal)-Jaume Vidal i Vidal (vocal) i Antoni Camprubí i Ribalta (vocal) i Xavier Costa i Subirós (vocal)
Objectius:
La finalitat de la Fundació és la de dedicar-se a activitats de caràcter social i assistencial i, especialment la de crear, desenvolupar i mantenir centres d'ensenyament especial, de formació professional i de treball ocupacional, així com la creació de tota mena d'iniciatives i empreses per a donar feina estable a persones amb discapacitats intel•lectuals.
Patronat:
Dionís Poch Frigolé (President), Francesc Fayol Suñol (Secretari), Jesús Candel Guilana (Tresorer), M. Dolors Ferrer i Montseny (Vicepresident), Carles Vidal Alegret (Vocal), Esteve Vilanova Vilà (Vocal), Joan Antoni Gallegos Cebrián (Vocal), Joan Manel Sevillano Campalans (Vocal), Joan Pla Torras (Vocal), Joaquim Gifre Rubau (Vocal), Lluís Capdevila Ferrer (Vocal), Lluís Pòrtulas Diaz (Vocal), M Isabel Caldas Basart (Vocal), Miquel Castelló Sureda (Vocal), Xavier Costa Subirós (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2019
Pressupost anual:
2370778
Any pressupost:
2018