FUNDACIÓ LA CASA DE L’AIRE ROGER TORNÉ

Nom:
FUNDACIÓ LA CASA DE L’AIRE ROGER TORNÉ
Adreça:
C/. Cantàbria, 54
Codi postal:
08020
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 467 62 06
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Cultura • Educació • Salut
Número de registre:
92
Data de registre:
1984-10-09
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Local
Persona de contacte:
Geniffer Gutiérrez
Història:
La Fundació Roger Torné és una entitat sense ànim de lucre creada el 1984, i destinada des dels seus orígens a l'assistència i ajuda als menors amb dificultats del caire que sigui, així com les seves famílies i altres persones de manifesta necessitat, mitjançant diversos programes i activitats al llarg dels 35 anys d’història que contempla la trajectòria de la institució.
Fundadors:
Josep Torné i Pardell
Objectius:
Donar resposta al context de pobresa actual i, en concret, a les noves realitats emergents centralitzades en determinats barris de la ciutat de Barcelona, on les desigualtats urbanes que afecten a la infància esdevenen més marcades, amb l’objectiu d’esmorteir, doncs, l’impacte i, treballant per tal d’equilibrar les desigualtats entre els districtes. Acostant la justícia social, d’inclusió, educativa i de salut a la infància en risc o situació de vulnerabilitat.
Patronat:
Sr. Ramon Vila i Solé (President), Sra. Eloísa Alonso San Martín (Secretària), Sr. Manuel Segura (Vicepresident), Sr. Joan Jesús Tugués (Vocal), Sra. Inma Coronas (Vocal)
Any dades:
2019
Any pressupost:
2018