ABC del bon govern de la fundació

Benvingut/da al curs “ABC del bon govern de la fundació”, impartit per Ferran Busquet. Aviat publicarem tota la informació sobre aquesta formació.

 

Curs: Claus per un patronat d’alt rendiment

Benvingut/da al curs titulat “Claus per un patronat d’alt rendiment”. Aquest curs està dissenyat per proporcionar als participants les habilitats i coneixements necessaris per liderar i gestionar amb èxit una organització o patronat d’alt rendiment.

Durant aquest curs, explorarem les claus fonamentals per aconseguir un rendiment excepcional en un context de patronatge. Abordarem temes com la visió estratègica, la presa de decisions, l’eficàcia de l’equip directiu, la gestió del canvi i la innovació, entre altres.

Mitjançant l’ús de casos d’estudi, exercicis pràctics i interacció amb altres participants, tindràs l’oportunitat d’aprendre les millors pràctiques i adquirir eines pràctiques per afrontar els reptes i les oportunitats que es presenten en el món del patronatge d’alt rendiment.

El curs està dirigit a professionals amb experiència en el camp del patronatge o la gestió d’organitzacions sense ànim de lucre, així com a aquells que aspiren a ocupar posicions de lideratge en aquest àmbit. Siguis un directiu experimentat o un professional en transició de carrera, aquest curs et proporcionarà una base sòlida per al teu desenvolupament professional i el teu èxit com a líder en el món del patronatge.

Estem emocionats de tenir-te aquí i esperem que aquest curs sigui una experiència enriquidora i inspiradora per a tu. Prepara’t per explorar les claus del patronatge d’alt rendiment i descobrir com pots fer una diferència significativa en la teva organització. Benvingut/da i comencem!