FUNDACIO PRIVADA FOMENT DE L’HABITATGE SOCIAL

Nom:
FUNDACIO PRIVADA FOMENT DE L’HABITATGE SOCIAL
Adreça:
Via Laietana, 5 1er 2a
Codi postal:
08003
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
933027197
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
520
Data de registre:
1991-06-06
Forma jurídica:
Fundació
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Sergio Rodríguez Vives
Direcció:
Sergio Rodríguez Vives
Història:
La Fundació Privada Foment de l'Habitatge Social, va ser creada el juliol de 1990 promoguda per Càritas Diocesana de Barcelona. La missió de la Fundació és la lluita contra l'exclusió social i especialment contra l'exclusió residencial, proporcionant i fomentant habitatges socials en règim de lloguer. Aquest projecte està dirigit a persones i famílies que es troben desprotegides per causes d'irregularitat en la seva documentació i / o precarietat econòmica i laboral i que, necessiten un habitatge digne, donant sempre preferència a aquelles famílies amb menors a càrrec o amb problemàtiques greus.
Fundadors:
Miquel Billoch Barceló, ignacio de Delàs de Ugarte, Jesús Nubiola Malla, M. Manuela Serrano Misas, Enrique Mañosas Barrera, Jorge Segarra Pijoan i José Poch Pujades.
Objectius:
L'objectiu de la Fundació, juntament amb Càritas, és la lluita contra l’exclusió socio-residencial, posant actualment a disposició de les famílies més necessitades prop de 400 habitatges d'inclusió social, amb l'objectiu de treballar amb elles un programa d'acció social integral que permeti que, en un termini estimat entre 3 i 4 anys, assumeixin una autonomia personal i tinguin la possibilitat d'accedir al mercat de l'habitatge protegit o bé, al mercat privat.
Patronat:
Ignasi de Delàs i de Ugarte (Vocal), Vicenç Soriano Casanovas (Secretari), Andreu Romaní Blancafort (Vocal), Carme Trilla Bellart (Vocal), Lluís Franco Sala (Vocal), Maria Vendrell Aubach (Presidenta), Salvador Busquets i Vila (Vocal), Francesc Mateu i Hosta (Vocal), Anna Vilà Saiz (Vocal), Oriol Solé Altimira (Vocal), Olga Valsells Goula (Vocal)
Any dades:
2022