FUNDACIÓ FOOD CULTURA

Nom:
FUNDACIÓ FOOD CULTURA
Adreça:
Rda. Joan d'Àustria, 88 entl. 2a
Codi postal:
08018
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
934231758
Àmbit d'actuació:
Tecnologia i Recerca
Número de registre:
2293
Data de registre:
2007-04-29
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Antoni Miralda
Direcció:
Antoni Miralda
Història:
La idea FoodCultura neix a l'entorn del treball realitzat per Antoni Miralda des dels anys seixanta i especialment del Food Pavilion de la Expo 2000 de Hanover, muntatge que va servir de laboratori creatiu per desenvolupar el concepte FoodCultura i crear l'Assosiació i actualment Fundació FoodCulturaMuseum.
Fundadors:
Antoni Miralda Bou, Montserrat Guillén Pijoan
Objectius:
La creació d'un arxiu viu i interactiu, un punt de trobada on des de les seves col·leccions es pugui investigar, presentar, preservar i conjugar totes les dimensions culturals del menjar, des del ritual, la memòria culinària, la ciència, la tradició oral, l'art i el pensament, la pedagogia, la cuina i la gastronomia, les controvèrsies sobre alimentació i nutrició.
Patronat:
Associació de la Cultura Alimentaria, Food Cultura Museum, Montse Guillén Pijoan
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Conveni amb universitats (UAB, UB)
Any dades:
2018
Pressupost anual:
80.000,00 €
Any pressupost:
2008