FUNDACIÓ FOOD CULTURA
							Nom:
									FUNDACIÓ FOOD CULTURA
								Adreça:
											Rda. Joan d'Àustria, 88 entl. 2a
										Codi postal:
											08018
										Ciutat:
											Barcelona
										Comarca:
											Barcelonès
										Correu electrònic:
											
										Telèfon:
											934231758
										Lloc web:
											
										Àmbit d'actuació:
											Tecnologia i Recerca
										Número de registre:
										2293
									Data de registre:
										2007-04-29
									Forma jurídica:
										civil
									Protectorat:
										Generalitat de Catalunya
									Àmbit geogràfic:
										Internacional
									Persona de contacte:
										Antoni Miralda
									Direcció:
										Antoni Miralda
									Història:
										La idea FoodCultura neix a l'entorn del treball realitzat per Antoni Miralda des dels anys seixanta i especialment del Food Pavilion de la Expo 2000 de Hanover, muntatge que va servir de laboratori creatiu per desenvolupar el concepte FoodCultura i crear l'Assosiació i actualment Fundació FoodCulturaMuseum.
									Fundadors:
										Antoni Miralda Bou, Montserrat Guillén Pijoan
									Objectius:
										La creació d'un arxiu viu i interactiu, un punt de trobada on des de les seves col·leccions es pugui investigar, presentar, preservar i conjugar totes les dimensions culturals del menjar, des del ritual, la memòria culinària, la ciència, la tradició oral, l'art i el pensament, la pedagogia, la cuina i la gastronomia, les controvèrsies sobre alimentació i nutrició.
									Patronat:
										Associació de la Cultura Alimentaria, Food Cultura Museum, Montse Guillén Pijoan
									Organismes als quals pertany:
										Coordinadora Catalana de Fundacions, Conveni amb universitats (UAB, UB)
									Any dades:
										2018
									Pressupost anual:
										80.000,00 €
									Any pressupost:
										2008