VI Jornada de Fundacions de Tecnologia i Recerca: “L’impacte de la recerca: què retorna a la societat?.”

17 de maig de 2022

En els darrers anys, observem una tendència a nivell mundial per tenir en compte l’impacte social de la recerca, no només com un dels pilars a partir dels quals la recerca de les fundacions s’avalua, sinó també perquè cada vegada més tenim la voluntat i la necessitat d’explicar millor a la societat què és el que fem, per a què ho fem i què retornem a la societat fent-ho.

La gestió de impacte social ens ajuda a satisfer els principis que les fundacions defensem —transparència, ètica i bon govern— i és un vector decisiu per promoure una cultura organitzacional basada en l’aprenentatge i la millora.

La VI jornada de la Comissió de Tecnologia i Recerca de la Coordinadora va reunir a experts i expertes de primer nivell d’àmbit nacional i internacional, que coneixen de primera mà les novetats en relació a l’impacte de la recerca, fent un recorregut pels països pioners en la matèria sense oblidar les bones pràctiques i iniciatives que s’estan portant a terme fa uns anys al nostre país.

Es va celebrar el passat 17 de maig de 2022 al Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona i va comptar amb l’assistència de 101 persones.

La moderació de l’acte va anara a càrrec de la Maria Targa, Gerent de la Fundació IPHES

 

Vam comptar amb les següents ponències:

La cloenda va anar a càrrer del Xavier Quinquillà, Director general d’Impacte Territorial i Social del Coneixement, Generalitat de Catalunya.

Informació

17 de maig de 2022
09.30-13.00h
Lloc: Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona
Tipus: Jornada de Recerca