3r Cafè de la Recerca

9 de febrer de 2916

The Barcelona Institute of Science & Technology pren la temperatura de la ciència a Catalunya en el tercer Cafè de la Recerca

The Barcelona Institute of Science & Technology (BIST) va ser la institució protagonista del tercer Cafè de la Recerca organitzat per la comissió de Tecnologia i Recerca de la Coordinadora Catalana de Fundacions.

La seva directora general, Montserrat Vendrell, va explicar amb detall l’objectiu d’aquest clúster científic enclavat a Barcelona, Bellaterra i Castelldefels que aplega sis centres d’excel·lència, tots ells amb l’acreditació europea Severo Ochoa. Es tracta del Centre de Regulació Genòmica (CRG), Institut Català de Ciències Químiques (ICIQ), Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN), Institut Català de Ciències Fotòniques (ICFO), Institut de Física d’Altes Energies (IFAE) i Institut de Recerca Biomèdica (IRB). Tot i que  sota un mateix paraigües, es dediquen a activitats molt diverses, des de la tecnologia a la química i las ciències de la vida.

seguir llegint la Nota de Premsa 3r Cafè de la Recerca

Informació

9 de febrer de 2916
Lloc: Coordinadora Catalana de Fundacions (Barcelona)
Tipus: Trobada