7è Cafè de la Recerca

15 de febrer de 2017

Francesc Subirada. Director General de Recerca de la Generalitat de Catalunya: “Catalunya ha d’apostar per menys centres de recerca però més potents i competitius”

Catalunya es troba en un bon nivell en matèria de recerca. Tot i no assolir encara els barems de la Unió Europea -estem en un 1,5 per cent del PIB enfront del 2% ideal-, comptem amb equipaments científics de primer ordre mundial. Tot i així, el país hauria d’anar cap a una estructura amb menys centres però més potents i competitius.

Frances Subirada és membre de diversos consells i juntes a nivell europeu en l’entorn de la recerca i el desenvolupament en tecnologies de la informació i les comunicacions, amb especial incidència en l’estratègia europea de supercomputació. Al llarg de la seva carrera professional ha col·laborat contínuament amb universitats i centres públics i privats de recerca i desenvolupament d’àmbit nacional i internacional. És el Director General de Recerca de la Generalitat de Catalunya. Ha estat el setè ponent dels Cafès de la Recerca, organitzats per la Comissió de Fundacions de Tecnologia i Recerca de la Coordinadora.

seguir llegint la Nota de Premsa 7è Cafè de la Recerca

Informació

15 de febrer de 2017
Lloc: Coordinadora Catalana de Fundacions (Barcelona)
Tipus: Trobada