FUNDACIÓ ALVERNA

Nom:
FUNDACIÓ ALVERNA
Adreça:
Plaça Sant Fructuós 1
Codi postal:
43002
Ciutat:
Tarragona
Comarca:
Tarragonès
Correu electrònic:
Telèfon:
630 76 06 56
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Educació
Número de registre:
2988
Data de registre:
2016-10-03
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Comarcal
Persona de contacte:
Luis Javier Manjón Paniagua
Direcció:
Agustí López Hernández
Història:
La Fundació Alverna neix el 2016 amb l’objectiu de donar resposta a la necessitat que es van trobar 9 anys abans els membres, famílies i antics de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna (entitat sense ànim de lucre), quan després de 40 anys ocupant els mateixos espais es van veure obligats a buscar un altre espai on continuar fent la seva tasca educativa. Durant aquests 9 anys de feina i cerca d’un nou espai, es va veure patent la necessitat, i l’oportunitat, d’organitzar tot el col·lectiu de membres, antics i famílies, per poder donar suport a l’Agrupament davant de futures amenaces. La Fundació neix de la necessitat concreta de l’AEiG Alverna, però es constitueix amb l’objectiu d’arribar molt més enllà i donar suport a tot el col·lectiu escolta tarragoní.
Fundadors:
Associació Verd i Lila. Associació Antics i Amics de l'AiEG Alverna.
Objectius:
Vetllar per la continuïtat i presència en la societat dels valors impulsats per l’escoltisme, el foment i divulgació de la seva pràctica, al dinamització dels diferents col·lectius relacionats amb l’escoltisme i vetllar per la seva continuïtat en les activitats que duen a terme.
Patronat:
Agustí López (President), Cristina Saladié (Vicepresidenta), Danae López (Secretària), Luis J. Manjón (Administrador), Adrià Castellví (Vocal), Mariona Sementé (Vocal), Júlia Abelló (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2017