FUNDACIÓ AMICS DE LA GENT GRAN

Nom:
FUNDACIÓ AMICS DE LA GENT GRAN
Adreça:
Grassot, 3, 1r
Codi postal:
08025
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932076773
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
648
Data de registre:
1993-01-21
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Albert Quiles
Direcció:
Albert Quiles
Història:
A partir de l'experiència de l'associació Les Petits Frères des Pauvres (creada l'any 1946 a França) l'any 1987 s'inicià l'Associació d'Amics de la Gent Gran. Des d'aquesta data s'hi ha produït l'entrada progressiva de voluntaris, s'han consolidat el servei de visites a persones grans al seu domicili i s'han dut a terme activitats col·lectives amb aquestes persones. El 1992 l'Associació constituí la Fundació Privada Amics de la Gent Gran, i posteriorment les dues figures jurídiques es van unificar en una, la Fundació.
Fundadors:
Francesc Gordo i Lorente, Rosa Maria Rovira Gómez, Maria Dulce Fontanals de Nadal i Salut Camps i Russinés.
Objectius:
La nostra missió és lluitar contra la soletat i la marginació a les que queden exposades milers de persones grans, mitjançant l'acompanyament emocional de les persones voluntàries i la sensibilització de la societat, amb el desenvolupament de projectes socials i campanyes.
Patronat:
Ignasi Torrent i Portabella (President d'Honor), Francesc Patricio Domínguez (President), Maite Parellada (Vicepresidenta), Ana Esteban (Secretària), Fidel Masreal (Vocal), Montserrat Celdrán (Vocal), Montserrat Vehils (Vocal), Gonzalo Casino (Vocal), Josep Broggi (Vocal), Isabel Montraveta (Vocal), Lluís Carreras (Vocal), Clara Riba (Vocal), Maria Burgés (Vocal), Celso Fernández (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2019
Pressupost anual:
1280437
Any pressupost:
2018