FUNDACIÓ AVE MARIA

Nom:
FUNDACIÓ AVE MARIA
Adreça:
Av. Artur Carbonell, 11
Codi postal:
08870
Ciutat:
Sitges
Comarca:
Garraf
Correu electrònic:
Telèfon:
93 894 86 46
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
348
Data de registre:
1988-01-22
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
David López
Gerència:
Jordi Cerezuela
Fundadors:
Rafael Nicolás Isasa (President), Julio Molinario i Valls (Vicepresident), Luis Jpu Mirabent (Secretari), David Jou i Andreu (Vocal), Joaquim de Querol Batlle (Vocal), Miquel Almirall Andreu (Vocal), Antonio Almirall i Andreu (Vocal)
Objectius:
Som la Fundació Ave María, institució privada sense afany de lucre, reconeguda per la Generalitat de Catalunya, que des de l’any 1987 ofereix atenció especialitzada a persones adultes amb discapacitat intel·lectual. Vetllem per garantir la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, potenciant les seves capacitats a partir d'una atenció integral que permití el desenvolupament del seu projecte de vida. Cerquem en tot moment, l'excel·lència i la innovació en tots els nostres serveis i projectes. La Fundació, segons detecta noves necessitats, proporciona els recursos necessaris amb estrictes criteris de qualitat i sostenibilitat, actualment, les seves activitats beneficien a més de 1000 persones.
Patronat:
Julio Molinario i Valls (President), Antoni Reverter i Guimessó (Vicepresident 1r), Joan Antón Matas Amalot (Vicepresident 2n), Talino Plana i Solsona (Vicepresident 3r), Isabel Coll i Mirabent (Vocal), Jaume Feixes (Vocal), Francesc González i Alonso (Tresorer), Albert López Martínez (Vocal), Maite Matas i Ubach (Vocal), Marc Morató Marcè (Vocal), Raimon Roig (Vocal)
Organismes als quals pertany:
DINCAT I COORDINADORA DE CENTRES PER PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL DE CATALUNYA
Any dades:
2022