FUNDACIÓ CENTRES D’ALT RENDIMENT EMPRESARIAL (CARES)

Nom:
FUNDACIÓ CENTRES D’ALT RENDIMENT EMPRESARIAL (CARES)
Adreça:
Àrtic, 136
Codi postal:
08040
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932624270
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
1305
Data de registre:
1999-07-14
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Espanya
Persona de contacte:
Adelaida Girón
Direcció:
Helena Borbón Porta
Història:
CARES és una iniciativa, sense ànim de lucre, creada al 1999 i promoguda pel Port de Barcelona per a crear i cercar de llocs de treball per a persones amb discapacitat i en risc d’exclusió. A CARES (Centre Especial de Treball) i CODEC (Empresa d’Inserció) estem especialitzats en serveis d’externalització d’activitats logístiques i industrials que configuren la cadena de subministrament d’empreses de sectors tant diversos com el tèxtil, l’automoció, l’alimentació i les begudes, la inspecció duanera o els operadors logístics. Des del 2006 tenim un club, el Club 2C una associació on practiquem l’esport, fem sortides a la natura, visites culturals i tot allò que ens ajuda a integrar-nos a la societat de forma natural.
Fundadors:
Centro intermodal de Logística, S.L. (CiLSA)
Objectius:
Procurar un treball digne per a les persones amb discapacitat i/o en risc d’exclusió social, mitjançant el desenvolupament de les seves habilitats relacionals i professionals en l’àmbit de la indústria i, en particular, de la funció logística tant al mercat protegit com a l’ordinari.
Patronat:
Joan Carrillo Torrell (VP Executiva-Comissió Delegada), Albert Escoda Farré (Secretaria- Comissió Delegada), Alfonso Martínez García (Vocalia), Anna Gener Surrell (Vocalia), Antonio García Soto (Vocalia), Jaume Bonavia Bermejo (Vocalia), Jaume Mira Galiana (Vocalia), Juan Cruz Alcalde Merino (Vocalia), Juan José Moya Marín (Vocalia), Julio Martínez Alcalde (Vocalia), Laura Guitart Tarrés (Vocalia), Pedro Regalado Caralps i Riera (Vocalia), Salvador Barrera Dorado (Vocalia), Pedro Arellano Gil (Vocalia APB-Comissió Delegada), Mercè Conesa i Pagès (Presidència-Comissió Delegada)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2019