FUNDACIÓ PRIVADA CLAROR

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA CLAROR
Adreça:
Sardenya, 337, entresòl 2a
Codi postal:
08025
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
934761392
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Salut
Número de registre:
481
Data de registre:
1990-04-09
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Ester Benach
Direcció:
Gabriel Domingo i Roget
Història:
La Fundació Claror es funda el 1989 prenent el llegat de la Claror Societat Cooperativa, que gestionava des de 1982 el centre esportiu Claror Sardenya. Actualment gestiona diversos centres esportius a Catalunya en règim de concessió administrativa (CA) o de prestació de serveis (PS) i és l'entitat principal de la societat mercantil Llinarsport, SL des d'on es gestionen els centres esportius de fora de Barcelona. L'altra soci de Llinarsport és l'escola cooperativa Ginebró. Gestió directe per CA de 4 centres esportius municipals de Barcelona: Claror Sardenya-CEM Claror, Claror Cartagena-CEM Sagrada Família, Claror Marítim i Claror Can Caralleu. Gestió mitjançant Llinarsport: · L'Esportiu municipal de Llinars (CA) · Instal·lacions municipals DespiSport a Sant Joan Despí (PS) · EAS Taradell (PS) · 22 Fitness Club (privat) En conjunt aglutina una massa social de 30.000 persones abonades i té un equip de prop de 400 persones.
Fundadors:
Fundada l'any 1989 pel llegat de Claror SCCL per donar servei al barri i al món escolar.
Objectius:
La missió última de la Fundació Claror és contribuir, des de l'esport, la salut i el lleure a millorar la qualitat de vida de les persones al llarg de la seva vida. La Fundació promou i presta serveis esportius de qualitat des d'un plantejament socialment inclusiu (esport per a tothom), èticament responsable i de compromís amb l'entorn.
Patronat:
Anna Rifà i Ros (Presidenta), Xavier Luri (Vicepresident), Laia Simón (Secretària), Luís Subirán (Vicesecretari), Estrella Garcia (Vocal), Sònia Gil (Vocal), Joan Carles Martín (Vocal), Silvia Reyes Escorihuela (Vocal), Ignasi Such (Vocal)
Any dades:
2023