FUNDACIÓ CODESPA CATALUNYA

Nom:
FUNDACIÓ CODESPA CATALUNYA
Adreça:
Rosselló, 186, 5è 5a
Codi postal:
08008
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 200 04 00
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
1483
Data de registre:
2000-12-18
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Alicia Romañá Vidal-Quadras
Direcció:
José Ignacio González-Aller Gross
Història:
Fundación CODESPA és una ONG que porta des de l’any 1985 treballant en projectes de cooperació al desenvolupament amb els països en vies de desenvolupament. Fundación CODESPA creà Fundació CODESPA Catalunya el juny de l’any 2000, desprès d’haver treballat mitjançant una delegació des de l’any 1992.
Objectius:
Donar ajut a les persones i comunitats dels països en vies de desenvolupament per a millorar les seves condicions de vida, enfortint a les institucions locals. L’enfocament de la cooperació al desenvolupament es centra en la persona i en el desenvolupament integral de les seves capacitats, per aconseguir el seu creixement com a éssers humans, donat que, per a CODESPA, és allà on resideix la clau del desenvolupament.
Patronat:
Manuel Herrando Prat de la Riba (President), Eduardo Conde Muntadas – Prim (Vicepresident), Maria Abadal Schwandt (Vocal), Luis Badrinas Pilón (Vocal), Josep Maria Bonmatí Pérez (Vocal), Javier Font Ausió (Vocal), Maria Gaspart Bueno (Vocal), Patricia Guerin Figueras (Vocal), Carlos Mateo Martinez-Bartolomé (Vocal), Regina Molins López-Rodó (Vocal), Marisa del Rosario Sanfeliu (Vocal), Mercedes Soler- Lluró Borrell (Vocal), Luis Carreras del Rincó (Secretari)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2021
Pressupost anual:
224.939€
Any pressupost:
2021