FUNDACIÓ FRANCESC PUJOLS I MORGADES

Nom:
FUNDACIÓ FRANCESC PUJOLS I MORGADES
Adreça:
Mur, 63 (Torre de les Hores)
Codi postal:
08760
Ciutat:
Martorell
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
937751047
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
1662
Data de registre:
2002-06-21
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Mariló Mesa
Direcció:
c. Mur, 63. Martorell
Història:
La Fundació Francesc Pujols i Morgades neix de la voluntat de Faust Pujols i Alcover, plasmada mitjançant carta fundacional del 17 de gener de 1992, de donar a conèixer l’obra del seu pare, Francesc Pujols i Morgades.
Fundadors:
Faust Pujols Alcover
Objectius:
La Fundació Francesc Pujols i Morgades és una entitat privada beneficodocent, sense ànim de lucre. L'òrgan que regeix el funcionament de la Fundació és el Patronat, actualment integrat per 17 membres. L’objecte de la Fundació és, tal com consta als Estatuts de la mateixa, promocionar, fomentar, divulgar, prestigiar, protegir i defensar l’obra cultural i filosòfica de Francesc Pujols i Morgades; així com conservar la seva tomba i la seva casa (la Torre de les Hores de Martorell).
Patronat:
Xavier Fonollosa Comas (President i patró nat), Sergi Corral Barón (Secretari i patró nat), Maria Assumpta Clopas Fisa (Patrona vitalícia), Teresa Amat Canals (Patrona vitalícia), Josep Maria Bargalló Ferrer (Patró vitalici), Albert Bargués Grau (Patró vitalici), Francesc de Paula de Castro Piera (Patró vitalici i vicepresident), Joan Feu Giralt (Patró vitalici), Màrius García (Patró vitalici), Manel Jorba Jorba (Patró vitalici), Jordi Jiménez Guirao (Patró nat representant del president de l'Ateneu Barcelonès), Andreu Felip Ventura (Patró nat representant de la Conselleria de Cultura de la Generalitat), Francesc Canosa Ferran (Patró nat), Carles Ayats Aljarilla (Patró nat representant de la Fundació Gala-Salvador Dalí), Artur Bladé Font (Patró vitalici), Joan Cuscó Clarasó (Patró nat)
Any dades:
2023