FUNDACIÓ AGBAR

Nom:
FUNDACIÓ AGBAR
Adreça:
Crta. Sant Joan Despí, 39
Codi postal:
08940
Ciutat:
Cornellà de Llobregat
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
933423500
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
0269
Data de registre:
1986-10-01
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Laura Campo
Direcció:
Eduard Pallejà i Sedó
Història:
Creada per la Sociedad General de Aguas de Barcelona el 1961 com a Centro de Estudios e Investigación del Agua. El 1998 es modifiquen els estatuts i el nom de l'entitat.
Fundadors:
Societat General d'Aigües de Barcelona SA (AGBAR).
Objectius:
Accions sobre sostenibilitat en els seus vectors de protecció del medi ambient, equitat social i creixement econòmic, i vetllar per la millora de la qualitat de vida del ésser humà. Enriquiment del patrimoni cultural de la comunitat. Foment d'una cultura de l'aigua responsable. Política de compromís social aspirant a involucrar-se constructivament en les activitats que participa . L'objectiu final és valorar i assegurar el valor social d'aquestes accions, velant per un ús responsable de l'aigua.
Patronat:
Àngel Simon Grimaldos- Presidente ejecutivo Agbar (President), Manuel Cermerón Romero-CEO Agbar (Patró Vocall), Ignacio Escudero García-Global Knowledge Champion of Operational Transformation Agbar (Patró Vocal), Jose Guerra Cabrera-Director de Comunicación i Marketing Corporativo Agbar (Patró Vocal), Ciril Rozman Jurado-Director General de Estratégia Corporativa Agbar (Patró Vocal), Eduard Pallejà i Sedó (Director de la Fundació Agbar), Jose Mª de Paz Arias-Abogado, socio de Pérez Llorca (Secretari)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Asociación Española de Abastecimiento de Agua y Saneamiento (AEAS), Agrupació de Serveis d'Aigua de Catalunya (ASAC), IME, Centre de Fundacions.
Any dades:
2021
Pressupost anual:
5.042.300,00 €
Any pressupost:
2013