FUNDACIÓ AUTÒNOMA SOLIDÀRIA

Nom:
FUNDACIÓ AUTÒNOMA SOLIDÀRIA
Adreça:
L'Àgora (Edifici R) - Plaça Cívica. Campus de la UAB
Codi postal:
08193
Ciutat:
Cerdanyola del Vallès
Comarca:
Vallès Occidental
Correu electrònic:
Telèfon:
935812485
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
1373
Data de registre:
2000-02-11
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Carla Marimon Tardà
Direcció:
Jordi Prat Fernández
Història:
Creada l'any 1999, la Fundació Autònoma Solidària (FAS) continua la tasca de l’Oficina d'Afers Socials de la Universitat Autònoma de Barcelona, promocionant i gestionant el Programa de Promoció de la Salut, el Programa per a la Integració dels Presos (PIP) i el Programa d’Integració dels Universitaris amb Necessitats Especials (PIUNE).
Fundadors:
Louis Lemkow i Zetterling, Leontina Vinaixa Corthai, Ramon Corbella i Bosch, Mercè izquierdo Aimerich, Blanca Moll Ferrer i Jordi Porta i Ribalta.
Objectius:
Contribuir a la promoció econòmica i social del Penedès. Alhora es vol promoure i donar suport a iniciatives que fomentin la innovació tecnològica, la recerca, el comerç exterior, la formació dels qui intervenen en el procés productiu i la millora de les
Patronat:
Javier Lafuente Sancho (President), Montserrat Masoliver Puig, Daniel Furián Silvestri, Sònia Hernàndez Tejada, Albert Branchadell Gallo, Digna Maria Couso Lagaron, Glòria Estapé Dubreuil, Àngel Puyol González, Silvia Altafaja Vela, Xavier Such Martí, Esther Zapater Duque, Sara Moreno Colom, Maria Espadalé Reballí, Maria Rosa Català Fernández ( Secretària no patrona), Jordi Prat Fernández (Vicesecretari no patró)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2022
Pressupost anual:
1.121.903,75 €
Any pressupost:
2017