FUNDACIÓ AVISMÓN-CATALUNYA

Nom:
FUNDACIÓ AVISMÓN-CATALUNYA
Adreça:
Jocs Florals, 59, bxs
Codi postal:
08014
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 332 58 58
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Cultura
Número de registre:
2610
Data de registre:
2010-03-10
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Olga Pazo
Direcció:
Aurora Padilla Martín
Fundadors:
Joan Torres i Picamal President, Anna Mª Prat i Pallarés Sots-Presidenta, Josep Mª López i Fumat- Secretari, Martí Garriga i Brunet -Sots-Secretari, Josep Caba i Gusi- Vocal, Jaume Farré i Rius -Vocal, Josep Miquel Guardiet i Gil- Vocal, Antoni Vallverdú i Avellí- Vocal, Carles Velasco i González- Vocal
Objectius:
Pal· liar la solitud de les persones grans i el risc d’exclusió social..Promoure el benestar, la integració social, la millora de la qualitat i la protecció dels drets fonamentals de la Gent Gran.Impulsar el voluntariat com agent transformador, en especial atenció a la participació social i comunitària protagonizada per les persones grans voluntàries.
Patronat:
Martí Garriga (President), Ignasi Comas-Representant de la Fundació Matías Gomà Serra (Vicepresident), Àngel Rubio (Secretari), Josep Caba (Vicesecretari), Magadalena Blasco (Vocal), Jaume Farré (Vocal), Josep M. Guardiet (Vocal), Josep M. López (Vocal), Isabel Méndez (Vocal), Joan Torres (Vocal), Antoni Vallverdú (Vocal), Carles Velasco (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Fed. Cat. Del Voluntariat Social
Any dades:
2022
Pressupost anual:
430.223 €
Any pressupost:
2019