FUNDACIÓ BETÀNIA PATMOS

Nom:
FUNDACIÓ BETÀNIA PATMOS
Adreça:
Montevideo, 13
Codi postal:
08034
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932521900
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
0160
Data de registre:
1985-05-02
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Local
Persona de contacte:
Jacint Bassó i Parent
Direcció:
Jacint Bassó i Parent
Història:
1941. S'inaugura l'Escola Betània. 1959. S'inaugura l'Escola Patmos. 1961-1963. Les escoles col·laboren desinteressadament en la creació de l'escola Moncau-La Mola a Matadeperea i l'escola Montagut de Vilafranca del Penedès. 1975. Les dues escoles es fusionen amb el nom de Betània-Patmos. 1984. Es constitueix la Fundació Privada Betània-Patmos.
Fundadors:
Lluís Basté, Francesc Bosser, Raimon Bergós, Enric Puig, Xavier Subias, Josep F. Bertran, Montserrat Luandra, Montserrat Omedes.
Objectius:
La Fundació Privada Betània-Patmos té per objecte la promoció de l’educació i de l’ensenyament en tots els seus graus d’acord amb els principis d’una pedagogia d’escola activa, renovadora i arrelada a la realitat sociocultural de Catalunya. Llurs beneficiaris seran els infants, nens, joves i adults d’ambdós sexes que utilitzin els serveis de l’Escola en qualsevol de les seves modalitats d’instrucció, educació o extensió cultural i esportiva.
Patronat:
Josep Lluís Bonet i Ferrer (President), Ramon Girbau i Pedragosa (Vicepresident), Ricard Pol i Sánchez (Secretari), Fernando Cirera i Nogueras (Tresorer), Lluís Amor i Sagués (Vocal), Beatriz Añoveros i Terradas (Vocal), Raimon Bergós i Civit (Vocal), M.Paz Corominas i Guerín (Vocal), Joan Jesús Domingo i Ramírez (Vocal), Alejandro Escoda i Montal (Vocal), Glòria Gelada i Alfonso (Vocal), Xavier Maristany i Vilanova (Vocal), Jordi Puig i Alsina (Vocal), Susana Tintoré i Rebholz (Vocal), Pilar Tornos i Mas (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Agrupació Escolar Catalana, Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i Ciències de Catalunya i Associació Escoles Vincula
Any dades:
2022
Pressupost anual:
12.700.000€
Any pressupost:
2021