FUNDACIÓ CAIXA D’ENGINYERS

Nom:
FUNDACIÓ CAIXA D’ENGINYERS
Adreça:
Potosí, 22
Codi postal:
08030
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Telèfon:
93 268 29 29
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
2649
Data de registre:
2010-11-12
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Espanya
Persona de contacte:
Víctor Cardona Vernet
Història:
Després de 40 anys de compromís amb els socis i amb la societat, l’Obra Social del Grup Caixa d’Enginyers aborda un nou repte amb la creació de la Fundació Caixa d’Enginyers. En l’actualitat, més de 150 acords de col·laboració signats amb universitats, col·legis i associacions professionals promouen l’enginyeria en l’entorn social i fomenten la cultura i l’educació en el conjunt de la nostra societat. Més de 1.000 premis de fi de carrera i beques concedits en múltiples disciplines formatives per mitjà d’acords amb diverses institucions estan contribuint a impulsar el talent i l’excel·lència. Així mateix, la col·laboració amb més d’un centenar d’ ONG i altres entitats del Tercer Sector en programes de caràcter social d’àmbit nacional i internacional acaba per configurar les bases sobre les quals es projecta la Fundació Caixa d’Enginyers.
Objectius:
La Fundació Caixa d’Enginyers treballa en les següents línies d’actuació: La difusió i la promoció dels principis i els valors cooperatius i de les relacions intercooperatives. El suport a la formació acadèmica i al desenvolupament professional. El foment d’activitats de recerca que contribueixin a perfeccionar la formació laboral i empresarial. La protecció mediambiental i la millora de la qualitat de vida. La integració social de les persones en risc d’exclusió. El voluntariat com a eina d’ajut i cooperació assistencial.
Patronat:
José Oriol Sala Arlandis (President), Manuel Bertrán Mariné (Vicepresident), Enric Homs Martínez (Secretari), Antoni Santamans Olivé, Aurelio Luis Azaña García, Benjamín Manuel Calvo Pérez, David Parcerisses Vázquez, Féliz Masjuan Teixidó, Jaime Roure Pagés, Joan Cavallé Miranda, Joan Vallvé Ribera, José María Pera Abadía, Josefina Cambra Giné, Josep M. Muxí Comellas, Montserrat Salleras Costal, Pedro A. Hernandez del Santo, Pedro Marín Giménez, Ramon Ferrer Canela, Salvador Domingo Comeche, Sebastià Carrión Morros
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2015
Pressupost anual:
500.000,00 €
Any pressupost:
2015