FUNDACIÓ PRIVADA CAMERATA XXI

Nom:
FUNDACIÓ PRIVADA CAMERATA XXI
Adreça:
Pl. del Teatre, 1 (Teatre Bartrina)
Codi postal:
43201
Ciutat:
Reus
Comarca:
Baix Camp
Correu electrònic:
Telèfon:
977 342 005
Àmbit d'actuació:
Cultura • Àmbit Social • Educació
Número de registre:
1712
Data de registre:
2002-11-07
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Guillem Cabré Salagre
Gerència:
Guillem Cabré Salagre
Fundadors:
Fernando Caminals Hernández, Marcel Pascual Anguera, Marta Sans Granados, Maria Teresa Montané Fernández, Núria Piñol Descarrega i Roser-Núria Fraga Llaveria
Objectius:
1) EL FOMENT I PROMOCIÓ DE LA FORMACIÓ INTEGRAL DELS JOVES A TRAVÉS DE LA MÚSICA, mitjançant el tractament de continguts específics: organització de cursos, beques, creació de programes educatius per a les escoles de primària i secundària, i altres. 2) EL FOMENT I PROMOCIÓ DE LA FORMACIÓ PERMANENT DELS JOVES PROFESSIONALS DE LA MÚSICA, mitjançant el tractament de continguts específics: organització de cursos, beques, col·laboració amb activitats i programes de les Escoles de Música i Conservatoris, foment i creació de formacions musicals i altres. 3) LA DIFUSIÓ CULTURAL I SOCIAL DE LA MÚSICA en tots els segments de la població, mitjançant concerts públics, programes d’investigació, foment i creació de formacions musicals professionals, publicacions, concerts per a joves, i altres.
Patronat:
Jaume Fraga Llaveria (President), Guillem Cabré Salagre (Vicepresident), Fernando Caminals Hernández (Secretari), Marta Sans Granados (Vocal), Albert Carbonell Sugranyes (Vocal), Roser-Núria Fraga Llaveria (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2022