FUNDACIÓ CANPEDRÓ

Nom:
FUNDACIÓ CANPEDRÓ
Adreça:
Sant Crist, 13, bxs.
Codi postal:
08014
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 422 04 29
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
2941
Data de registre:
2016-01-13
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Teresa Villoro Lorente
Direcció:
Teresa Villoro Lorente
Història:
Al llarg d’aquests anys ha dut a terme diferents actuacions socials en la gestió de centres de dia, residències i centres de serveis en general, per a persones grans, en poblacions d’arreu de Catalunya: Berga, Martorell, Papiol, Tiana, Sant Hilari Sacalm, Pallejà, Sant Vicenç de Torelló i Avià. L’any 2012 amplia i reorienta la seva missió i posa en marxa el seu primer centre de serveis socials (que inclou menjador social per a persones i famílies amb vulnerabilitat social) a la ciutat de Barcelona, diversificant així els serveis oferts i donant resposta a les necessitats socioeconòmiques del moment
Fundadors:
Teresa Villoro Lorente,
Objectius:
1. Millorar les condicions de vida de persones grans, de persones amb discapacitat i de persones amb malaltia, especialment de les més desvalgudes, amb accions de socialització, d’acolliment i d’assistència. 2. Procurar la satisfacció de les necessitats d’atenció social de les persones grans i persones amb risc i/o en situació de vulnerabilitat mitjançant l’ajuda mútua i la mediació en la seva demanda de recursos. 3. Promoure i preservar els drets i els interessos de la gent gran i les seves famílies i de les persones amb risc i/o en situació de vulnerabilitat.
Patronat:
Teresa Villoro Lorente (Presidenta), Teresa Lloret Grau (Vicepresidenta), Patricia Moreno Bonet (Secretària), Elena Gràcia Comas (Vocal), Ferrar Llunell Camps (Vocal), Josep Lluís González Mora (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2021
Pressupost anual:
759.984,91 €
Any pressupost:
2016