FUNDACIÓ CASA ASIL DE SANT ANDREU DE PALOMAR

Nom:
FUNDACIÓ CASA ASIL DE SANT ANDREU DE PALOMAR
Adreça:
Agustí i Milà, 72-82, baixos
Codi postal:
08030
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 345 35 29
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
8
Data de registre:
1983-05-20
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Espanya
Persona de contacte:
Josep Soler Llopart
Direcció:
Anna Nerín
Història:
La Fundació Casa Asil de Sant Andreu del Palomar és una Fundació Privada fundada a l'any 1865. que ofereix serveis d'atenció a les persones grans des dels seus orígens i que des de 1879 ofereix serveis d'educació als infants i joves. Guardonada l'any 1990 amb la Creu de Sant Jordi, aquesta Fundació, i recent complerts els seus primers 150 anys d'existència, es caracteritza per compartir espais i activitats entre la Residència i el Centre de Dia de la Casa Asil i l'Escola Sagrada Família, sent tots els serveis titularitat de la Fundació. Avui per avui 150 persones grans viuen a la residència, 40 assisteixen al centre de dia i més de 1.300 alumnes aprenen a ser bones persones a l'escola en els nivells d'infantil, primària, secundària i batxillerat.
Fundadors:
Sr. Rector de la parròquia de Sant Andreu (President), Alcalde de Sant Andreu, Sr. Ramon Planas i Sr. José Brossa (propietari). Dades extretes de l'escriptura pública del registre de la fundació en referència al seu origen de data 1866.
Objectius:
1. Atenció integral a la gent gran amb els serveis de residència assistida i centre de dia d'estada diürna basada en un model d'atenció centrat en la persona. 2. Educar a un total de 1.350 infants i joves mitjançant l'escola de formació reglada infantil, primària, secundària i de batxillerat.
Patronat:
Sr. Carles Bachs i Boté (Comptador), Rd. Mn. Josep Soler i Llopart (President), Sr. Francesc Xavier Bota i Ill (Secretari), Sr. Gustau Casals i Serra (Tresorer), Sr. Francisco Fornieles Tovar (Vicecomptador), Sr. Pere Padró i Hernandez (Vicepresident 1r), Sra. Maria Padró i Hernandez (Vicepresident 2n), Sr. Francesc Estrada i Mariné (Vicesecretari), Sra. Anna Maria Paredes i Rodriguez (Vicetresorer), Sr. Antoni Clapés i Viñas (Vocal), Sr. Antoni Navarro i Cossio (Vocal), Sr. Joaquim Vidal i Gispert (Vocal), Sr. Josep Maria Roig i Turusaus (Vocal), Sr. Oriol Rusca i Nadal (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2018
Pressupost anual:
10.425.000,00 €
Any pressupost:
2018