FUNDACIÓ CATALANA CET10

Nom:
FUNDACIÓ CATALANA CET10
Adreça:
Rambla Guipúscoa, 23-25, baixos. 3a
Codi postal:
08018
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 278 31 35
Àmbit d'actuació:
Educació • Tecnologia i Recerca
Número de registre:
2754
Data de registre:
2013-01-21
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Ana Caso Colina
Direcció:
Xavier Prat i Aubach
Història:
Fa més de vint i tres anys, un grup de persones van engegar un projecte comú: CET10. Un projecte que compartíen des del convenciment que l’esport i el lleure són eines que treballen en favor del creixement de les persones, dels infants, del jovent, alhora que representen un potent vehicle socialitzador i generador de cohesió. El projecte CET10 és una història d’èxit: de creixement sense perdre mai de vista la visió inicial, i sent-hi sempre fidels. Això va donar l’oportunitat de dur amb el projecte un pas més enllà amb la FUNDACIÓ CET10.
Fundadors:
Promotora: Sport parthership Cet10, SL
Objectius:
- Portar el sentit social fundacional de l’entitat a noves cotes, per continuar treballant amb les escoles com fins ara, amb les administracions públiques i entitats del sector educatiu. - Ampliar la tasca fins a altres projectes i agents socials on calgui la promoció esportiva i de lleure en favor de la infància i els joves. - Emfatitzar els valors educatius de l’activitat física i el lleure, tals com creixement personal, salut, benestar i associacionisme, tot considerant-los base pedagògica d’una educació integral. Treballant en base a dues línies principals: · L’activitat física, l’esport i el lleure · El projecte Cap Infant sense Esport.
Patronat:
Carles Meilan Muñoz (President), Dolors Garriga (Secretària), Miquel Àngel Sanjuan Diosdado (Vicepresident 1r), Jordi Siscart Jordà (Vicepresident 2n), Carmina Farré Comas (Vocal), Josefa Utrilla Luque (Vocal), Maria Elena Plaza Soliva (Vocal), Maria Elena Plaza Soliva (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2017