FUNDACIÓ CATALANA PER A LA PREVENCIÓ DE RESIDUS I CONSUM RESPONSABLE

Nom:
FUNDACIÓ CATALANA PER A LA PREVENCIÓ DE RESIDUS I CONSUM RESPONSABLE
Adreça:
Bruc, 91, 4a planta
Codi postal:
08009
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 668 61 07
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Salut • Tecnologia i Recerca
Número de registre:
2195
Data de registre:
2006-08-05
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Vanessa Rodríguez Garín
Gerència:
Rosa García Segura
Fundadors:
Urbaser transportes S.L., Centre d'ecologia i projectes alternatius (CEPA), Assemblea d'entitats ecologistes de Catalunya (AEEC)
Objectius:
a) Promoure polítiques actives i accions dirigides a reduir la quantitat i toxicitat dels residus, el consum responsable i conscient i la salut. b) Promoure polítiques d’estalvi, d’eficiència i de promoció d’energies renovables i sostenibles. c) Promoure polítiques d’ estalvi de consum d’ aigua. d) Promoure la interculturalitat i el respecte a la diversitat social i cultural, així com la cooperació entre entitats socials, administracions, institucions i empreses per aconseguir polítiques de prevenció. i consum responsable que afavoreixin la transició cap al residu zero. e) Impulsar projectes, campanyes, actuacions i estudis dirigits a reduir la quantitat i toxicitat del residus i els impactes del model de producció i consum en el medi ambient i en la salut de les persones. f) Fer recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i) en solucions que permetin allargar la vida útil dels productes i materials, tot facilitant la seva reutilització, reduir la generació de residus i el impactes a la salut. g) Realitzar activitats de debat, consulta, promoció i divulgació per la defensa del medi ambient, la biodiversitat,els ecosistemes terrestres i aquàtics i la salut de les persones.
Patronat:
Mercè Girona (Presidenta), Víctor Cardador (Secretari), Ramon Minoves (Tresorer), Xavier Gabarell (Vocal), Jordi Segalàs (Vocal), Álex Goñi (Vocal), Maria Suau (Vocal), Ignasi Llorente (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2022