FUNDACIÓ CERCLE D’ECONOMIA

Nom:
FUNDACIÓ CERCLE D’ECONOMIA
Adreça:
Provença, 298
Codi postal:
08037
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932008166
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
0272
Data de registre:
1986-10-30
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Jordi Jimenez Hita
Direcció:
Miquel Nadal
Història:
La història del Cercle d'Economia s'ha anat definint, des de la seva constitució el 1958, al voltant del grup de persones que comparteixen una similar sensibilitat i inquietuds davant d'aquells aspectes d'especial transcendència per a la nostra economia i societat. És en aquest procés de consolidació del Cercle d'Economia, com a institució que aglutina i canalitza aquestes inquietuds, que va néixer la Fundació Cercle d'Economia.
Fundadors:
Enric Corominas, Carles Cuatrecasas, Joan Antoni Delgado, Francesc Draper, Pere Duran Farell, Lluís Figa Faura, Cades Güell, Albert Mas, Joan Mas, Vicenç Oller, Jordi Pujol, Josep Lluís Piviere, Oleguer Soldevila, Joan Albert Valls-Jové, Carles Ferrer i Artur Suqué.
Objectius:
La Fundació es constituí el 16 de juliol de 1986, en fer realitat una antiga aspiració del Cercle que comença a manifestar-se a finals dels anys seixanta. La Fundació es constituí amb la voluntat de complementar les tasques del Cercle, en el sentit de profunditzar en totes aquelles qüestions culturals, econòmiques i polítiques que siguin d'interès general.
Patronat:
Andreu Morillas, Antón Costas (president), Carles Ferrer, Carles Güell, Enric Corominas, Francesc Santacana, Joan Melius, Jordi Mercader, Jordi Pujol, Josep Joan Pintó, Pere Duran, Rafael Suñol, Salvador Pàniker
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Institut d'Educació Contínua (IDEC), Fundació Investigadora Sant Pau.
Any dades:
2023
Pressupost anual:
21.035,42 €
Any pressupost:
1996