FUNDACIÓ CÍVICA ESPERANZAH

Nom:
FUNDACIÓ CÍVICA ESPERANZAH
Adreça:
Riu Llobregat, 47, baixos
Codi postal:
08820
Ciutat:
Prat de Llobregat
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
93 379 56 37
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
3002
Data de registre:
2017-01-10
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Local
Persona de contacte:
Isidoro Barba
Direcció:
Isidoro Barba
Història:
Fa més de vint i tres anys, un grup de persones van engegar un projecte comú: CET10. Un projecte que compartíen des del convenciment que l’esport i el lleure són eines que treballen en favor del creixement de les persones, dels infants, del jovent, alhora que representen un potent vehicle socialitzador i generador de cohesió. El projecte CET10 és una història d’èxit: de creixement sense perdre mai de vista la visió inicial, i sent-hi sempre fidels. Això va donar l’oportunitat de dur amb el projecte un pas més enllà amb la FUNDACIÓ CET10.
Fundadors:
Associació Acció Transversal per la Transformació Social " AT2"
Objectius:
Portar el sentit social fundacional de l’entitat a noves cotes, per continuar treballant amb les escoles com fins ara, amb les administracions públiques i entitats del sector educatiu - Ampliar la tasca fins a altres projectes i agents socials on calgui la promoció esportiva i de lleure en favor de la infància i els joves. - Emfatitzar els valors educatius de l’activitat física i el lleure, tals com creixement personal, salut, benestar i associacionisme, tot considerant-los base pedagògica d’una educació integral. Treballant en base a dues línies principals: · L’activitat física, l’esport i el lleure · El projecte Cap Infant sense Esport
Patronat:
Marcelo Montori Arbues (President), Montserrat Marín Yélamos (Secretària), Frutos Santos García (Tresorer), Carmen Pardo Ibarguchi (Vicepresidenta), David Manuel Pulido Rodríguez (Vocal), David Manuel Pulido Rodríguez (Vocal), Felip Neri Gordi Canalda (Vocal), Jordi Gilli Farres (Vocal), José Manuel Jurado Villena (Vocal), María Nieves Macias Domínguez (Vocal), Miguel Ángel Franconetti (Vocal), Mireia González Cortés (Vocal), Valentina Guisado Arnaltes (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, XES, COOP57, SCCL
Any dades:
2017