FUNDACIÓ DE RECERCA CLÍNIC BARCELONA-INSTITUT D’INVESTIGACIONS BIOMÈDIQUES AUGUST PI I SUNYER

Nom:
FUNDACIÓ DE RECERCA CLÍNIC BARCELONA-INSTITUT D’INVESTIGACIONS BIOMÈDIQUES AUGUST PI I SUNYER
Adreça:
Rosselló, 149-153
Codi postal:
08036
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93.227.57.07
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
473
Data de registre:
1990-03-05
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Internacional
Persona de contacte:
Rosa Vilavella
Direcció:
Rosa Vilavella
Història:
La Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica és una fundació privada sense ànim de lucre que va ser constituïda l’any 1989 per l’Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. Des de 1989, la Fundació dóna als investigadors de l’Hospital Clínic el suport necessari per a una gestió i un desenvolupament adequats dels seus projectes científics, així com per justificar l’ús dels recursos als finançadors. Un conveni formalitzat amb l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), en el marc del qual es desenvolupa bona part de la nostra investigació converteix a la Fundació Clínic en responsable de la seva pròpia gestió
Fundadors:
Hospital Clínic i Provincial de Barcelona- Universitat de Barcelona
Objectius:
Té com a objectius promoure, gestionar i dur a terme investigació en biomedicina i docència relacionada amb les ciències de la salut, especialment en el si de l’Hospital Clínic de Barcelona i en tots els àmbits on l’Hospital desplegui la seva activitat, ja sigui per si mateix o en col·laboració amb d’altres entitats. Les necessitats de la població en matèria de salut, les indicacions i la planificació d’àmbit superior són principis que han de presidir l’acompliment dels objectius de la Fundació. A més a més, el desenvolupament i la cooperació entre els pobles en matèria de salut i docència constitueixen també principis inspiradors de l’activitat de la Fundació.
Patronat:
Dr. Dídac Ramírez i Sarrió, Rector de la Universitat de Barcelona (President), Dr. Josep M. Campistol Plana, Director Mèdic de l'Hospital Clínic (Secretari), Dr. Josep Mª Piqué Badia, Director General de l'Hospital Clínic (Vicepresident), Dr. Carles Ponsa i Ballart (Vocal), Dr. Elias Campo Güerri, Director de la Fundació Clínic (Vocal), Dr. Francesc Cardellach i López, Degà de la Facultat de Medicina de la UB (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2023
Pressupost anual:
35.135.000,00 €
Any pressupost:
2012