FUNDACIÓ CONSERVATORI DEL LICEU

Nom:
FUNDACIÓ CONSERVATORI DEL LICEU
Adreça:
Nou de la Rambla, 82-88
Codi postal:
08001
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
933271200
Àmbit d'actuació:
Cultura • Educació • Tecnologia i Recerca
Número de registre:
0342
Data de registre:
1987-12-18
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya, Espanya, Internacional
Persona de contacte:
Maria Serrat i Martín
Direcció:
Maria Serrat Martín
Objectius:
Promoure i fomentar l'ensenyament musical i artístic en general en tots els estils i nivells educatius. Fomentar la investigació i millora de la qualitat en l'àmbit de la cultura i la pedagogia, amb l'adquisició d'una formació avançada, de caràcter especialitat o multidisciplinari, orientat a la especialització acadèmica o professional, o bé a promoure la iniciació en tasques investigadores. Afavorir la promoció i difusió de les arts en general amb l'organització i participació en la producció de concerts i altres esdeveniments artístics.
Patronat:
Maria Serrat i Martín (Directora General), Isidre Fainé i Casas (Patró), Juan José López i Burniol (Patró), Judith Ibánez i Vives (Patró), Mª Pilar Fernández i Bozal (Patró), Patró-Director de la Fundació Privada Damm: Ramon Agenjo Bosch (Patró), Pedro V. Navarrete Sanz (Patró), Pere Sans i Llopart (Patró), President de la Combra Oficial de Comerç de Barceñpma: Miquel Valls i Maseda (Patró), President de la Fundació de Música Ferrer-Salat. Sergi Ferrer-Salat (Patró), President de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música: Mariona Carulla i Font (Patró), President de la Societat del Gran Teatre del Liceu: Manuel Bertrand i Vergés (Patró), President del Cercle del Liceu: Ignacio Garcia-Nieto Portabella (Patró), Rafael de Gispert i Pastor (Patró), Josep Maria Coronas i Guinart (President), Marcos Mas i Rauchwerk (Secretari)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions. Internacional: Associació europea de conservatoris, Berklee College of Music. Estat: Consell Superior d'Ensenyaments Artístics, ACESEA (Associació espanyola de centres superiors d'ensenyaments artístics)/AED (Associació espanyola de directius)/APD (Associació per al progrés de la direcció). Catalunya: JONC (Fundació Privada Jove Orquestra Nacional de Catalunya)/Associació Catalana de Conservatoris (ACCAT)/ACEM (Associació catalana d'escoles de música)/ SEM-EE (Sociedad para la Educación Musical del estado Español)/ Fundació Universitària Agustí Pedro i Pons/Consell Català de la Música/Cercle de Cultura/Sport Cultural Barcelona/ Fundació Tot Raval.
Any dades:
2013
Pressupost anual:
7.000.000,00 €
Any pressupost:
2011