FUNDACIÓ DEL GRAN TEATRE DEL LICEU

Nom:
FUNDACIÓ DEL GRAN TEATRE DEL LICEU
Adreça:
Rambla, 51-59
Codi postal:
08002
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 485 99 00
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
851
Data de registre:
1994-12-21
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Joaquim Badia i Armengol
Direcció:
Ariadna Pedrola
Fundadors:
Societat del Gran Teatre del Liceu, Generalitat de Catalunia, Ajuntament de Barcelona, Ministerio de Educación, Cultura i Deporte, Diputació de Barcelona
Objectius:
Promoure i executar totes aquelles iniciatives que incideixin a fomentar i potenciar la cultura i, més específicament, de l'òpera, que és un dels punts més distintius de Barcelona, i que ha acreditat el Gran Teatre del Liceu com un dels centres de més prestigi mundial.
Patronat:
Sr. Jaume Giró i Ribas (President del Consell de Mecenatge), Sr. Valentí Oviedo i Cornejo (Vocal representant de l'Ajutament de Barcelona), D. Carlos López Blanco, Telefónica (Vocal representant del Consell de Mecenatge), Sr. Roger Guasch i Soler (Director General del Gran Teatre del Liceu), Sr. Javier Coll i Olalla (President representant de la Societat Gran Teatre del Liceu), Sr. Josep Maria Coronas i Guinart (Secretari representant de la Societat Gran Teatre del Liceu), Sr. Ignasi Borrell i Roca (Tresorer representant de la Societat Gran Teatre del Liceu), Sr. Manuel Busquet Arrufat (Vice-President representant de la Societat Gran Teatre del Liceu), Il·lmo. Sr. Juanjo Puigcorbé i Benaiges (Vocal representant de la Diputació de Barcelona), Hble. Sra. Pilar Fernández i Bozal (Vocal representant de la Generalitat de Catalunya), Sr. Joaquim Molins i Amat (Vocal representant de la Generalitat de Catalunya (va morir el 13.07.2017 pdte. nou nomenament)), Sra. Àgueda Viñamata y de Urruella (Vocal representant de la Societat Gran Teatre del Liceu), Sr. Xavier Marcé i Carol, Assessor de Presidència ICUB (Vocal representant de l'Ajuntament de Barcelona), Sr. Alfonso Rodés i Vilà, Havas Media Group (Vocal representant del Consell de Mecenatge), Sr. Luis Herrero Borque, Grupo Santander (Vocal representant del Consell de Mecenatge), Excma. Sra. Montserrat Iglesias Santos, Directora General del INAEM (Vocal representant del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte), Excmo. Sr. Santiago Fisas Ayxelà, Diputat en el Parlament Europeu (Vocal representant del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte), Sr. Santiago de Torres i Sanahuja (Vocal representant del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte)), Sr. Salvador Alemany i Mas (President del Patronat), M. Hble. Sr. Carles Puigdemont i Casamajó, President de la Generalitat de Catalunya (President d'Honor), Sr. Joaquim Badia i Armengo (Secretari (no patró)), Hble. Sr. Lluís Puig i Gordi, Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya (Vice-President Primer), Excma. Sra. Mercè Conesa i Pagès, Presidenta de la Diputació de Barcelona (Vice-President Quart), Excmo. Sr. Fernando Benzo Sáinz, Secretario de estado de Cultura del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte (Vice-President Segon), Il·lmo Sr. Jaume Collboni Cuadrado, Segon Tinent d'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona (Vice-President Tercer), Sr. Joaquim Torrent i Frigola, Director General de Creació i Empreses Culturals del Departament de Cultura (Vocal representant de la Generalitat de Catalunya)), Sra. Maria Dolors Portus i Vinyeta, Secretaria General Departament de Cultur (Vocal representant de la Generalitat de Catalunya)), Sr. Francisco Gaudier Fargas (Vocal representant del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte))
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Opera XXI, Fundació Tot Raval, Associació Amics de la Rambla, Consell Català de Música, ESMUC, Fundació Pau Casals, Fundació Victòria de los Ángeles.
Any dades:
2022
Pressupost anual:
46.144.000,00 €
Any pressupost:
2013