FUNDACIÓ DIDÀCTICA CATALUNYA

Nom:
FUNDACIÓ DIDÀCTICA CATALUNYA
Adreça:
Camí Ral, 200
Codi postal:
08301
Ciutat:
Mataró
Comarca:
Maresme
Correu electrònic:
Telèfon:
937908902
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Cultura • Educació
Número de registre:
2968
Data de registre:
2016-06-08
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Jordi Roig Reixach
Direcció:
Jordi Roig Reixach
Història:
Es va constituir el 3 de desembre de 2015 i va ser inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya en data 8 de juny de 2016 amb el número d'inscripció 2968. Té previst començar la seva activitat fundacional l'u de setembre de 2016.
Fundadors:
Raquel Torres Domínguez, Jordi Roig Reixach, Arbues inmuebles, S.L.
Objectius:
Ajudar a infants, adolescents i joves, normalment escolaritzats, que presenten disfuncions de comportament i/o mancances lectives, per tal que desenvolupin tots els seus potencials formatius, emprenedors, professionals i d’implicació social, complementant la preparació reglada, per tal d’apropar-los tant com sigui possible a l’assumpció del màxim de les seves possibilitats individuals com a esser humà lliure, responsable, social i feliç. Oferir la igualtat de possibilitats a tots els usuaris acceptats, finançant, totalment o parcialment, els costos dels serveis que es requereixin de la FDC.
Patronat:
Raquel Torres Domínguez (Presidenta), Arbues Inmuebles, SL Unipersonal, representada pel senyor Guim Fabré Capdevila (Secretari), Jordi Roig Reixach (Sots-president i tresorer)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2017
Pressupost anual:
86.000,00 €
Any pressupost:
2016