FUNDACIÓ DOCTOR MELCHOR COLET

Nom:
FUNDACIÓ DOCTOR MELCHOR COLET
Adreça:
Sicília, 255, baixos
Codi postal:
08010
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
934705900
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Salut
Número de registre:
0208
Data de registre:
1985-11-15
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Beatriz Casañas
Història:
L'Any 1974, el Dr. Colet va constituir una Fundació de caràcter benèfic-cultural privada-. La Fundació té com a finalitats primordials la investigació científica de la medicina, la concessió d'ajudes per a la millora de l'atenció sanitària i assistencial de les persones que pateixen problemes de salut i llurs familiars i la presentació directa de serveis assistencials i de recolzament a les persones que es troben en situació de precarietat laboral.
Fundadors:
Don Melchor Colet Torrabadella
Objectius:
- Concessió d'ajudes per fomentar la investigació i la formació científica de la medicina. - Concessió ajudes per millorar l'atenció sanitària i assistencial de les persones que pateixen problemes de salut i llurs familiars. - Prestació directa de serveis assistencials i de recolzament a les persones que es troben en situació de precarietat laboral.
Patronat:
Àngel García Peña (President), Beatriz Casañas Zamorano (Secretària), Roberto Guirado Martínez (Vicepresident), Alicia Coté Guerrero (Vocal), Benjamín Aliaga Ochandio (Vocal), Jordi Lansac Font (Vocal), Maria Carmen López Mir (Vocal), Teresa Guirado García (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2018
Pressupost anual:
2.390.983,93 €
Any pressupost:
2018