FUNDACIÓ EDUARD SOLER – ESCOLA DE TREBALL DEL RIPOLLÈS

Nom:
FUNDACIÓ EDUARD SOLER – ESCOLA DE TREBALL DEL RIPOLLÈS
Adreça:
Av. Av. Eduard Soler, 1
Codi postal:
17500
Ciutat:
Ripoll
Comarca:
Ripollès
Correu electrònic:
Telèfon:
972 70 11 31
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social • Cultura
Número de registre:
1076
Data de registre:
1997-05-26
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Joan Franch
Direcció:
Ramon Vilardell Turón
Història:
Es tracta d’una fundació privada sense ànim de lucre. Es va constituir el 1996 per iniciativa d’Eduard Soler i Font. Es va crear l’Escola del Treball del Ripollès (ETR), el Centre Tecnològic Eduard Soler (CTES) i el Centre d’Iniciatives d’Emprenedors del Metall (CIEM) Posteriorment la FES estableix com a línia de renovació i objectiu estratègic ser el referent en l’àmbit de la mecatrònica, amb una oferta formativa de formació professional integrada i amb una oferta de serveis tecnològics innovadors i especialitzats.
Fundadors:
Sr. Eduar Soler Font
Objectius:
Promoure la creació d’una escola de formació i reciclatge professional que ofereixi ensenyament de tipus tecnològic a totes aquelles persones que ho desitgin. Suport tecnològic a les empreses de l'entorn, tant en serveis d'enginyeria com en prototipatge. Enfortiment del desenvolupament de la capacitat competitiva empresarial, en l'àmbit de la tecnologia i la innovació. Foment de l'emprenedoria tant en l'àmbit de l'ensenyament com en el de l'activitat empresarial. Creació Centre Tecnològic i Creació Centre d’Iniciatives d’Emprenedors del Metall. Enfortiment del desenvolupament de la capacitat competitiva empresarial, en l’àmbit de la tecnologia i la innovació.
Patronat:
Ramon Vilardell Turón (President), Jordi Brull Mir (Secretari General), Jordi Munell García (Vicepresident), Gaspart Coderch Boatella (vocal), Hilario Tomé Izaclaya (vocal), Joan Maria Roig Alté (vocal), Jordi Colomer Fordada (vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2017
Pressupost anual:
2.202.745,00 €
Any pressupost:
2012