FUNDACIÓ EDUCATIVA PRIVADA DOMINIQUES ANUNCIATA PARE COLL (FEDAC)

Nom:
FUNDACIÓ EDUCATIVA PRIVADA DOMINIQUES ANUNCIATA PARE COLL (FEDAC)
Adreça:
Carrer dels Àngels, 18, àtic
Codi postal:
08001
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 317 21 41
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
2561
Data de registre:
2022-12-15
Forma jurídica:
Civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Xavier Batlle Pèlach
Gerència:
Modest Jou González
Fundadors:
Província Sant Ramon de Penyafort de la Congregació Dominiques de l'Anunciata. Provincia Mare de Déu del Roser de la Congregació Dominiques de l'Anunciata.
Objectius:
La Fundació té una finalitat educativa, d'acord amb l'esperit evangèlic i la doctrina de l'Església Catòlica, i de conformitat amb el carisma i ideari de les Dominiques de la Anunciata. En el marc assenyalat, la Fundació té els següents fins: a) L'educació, formació i ensenyament confessionals i el desenvolupament d'activitats i accions educatives, de formació professional, inicial i permanent i la prestació de serveis relacionats amb els centres o establiments. b) La compensació de desigualtats en l'accés a l'educació, la cultura i la formació. c) La formació inicial i permanent del professorat, personal no docent i altres professionals, especialment de l'educació.
Patronat:
Montserrat Sala Gramunt (Presidenta), Josep Arús Estalrich (Vicepresident), Maria Rosa Alsina Rebugent (Secretària), Anna M. Basany i Puig (Vocal), Maria Rosa Calsina Calvet (Vocal), Ma Concepción Campos Lamata (Vocal), Josep Castel Casas (Vocal), Maria Rosa Masramon Pijoan (Vocal), Maria Assumpció MItjans Gaspa (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2022