FUNDACIO PRIVADA INNOVACIÓ, RECERCA I TECNOLOGIA EDUCATIVA (FIRTEDU)

Nom:
FUNDACIO PRIVADA INNOVACIÓ, RECERCA I TECNOLOGIA EDUCATIVA (FIRTEDU)
Adreça:
Torrent de les Flors, 68-70
Codi postal:
08024
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 200 11 33
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
625
Data de registre:
1992-08-14
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Direcció:
Daniel González i Domènech
Història:
Fundació creada l'any 1992 per donar suport a les activitats de les escoles Thau de la Institució Cultural del CIC, la qual pren el nom de Francesc Flos i Calcat (1856-1929), en memòria a l'il·lustre pedagog català que va destacar per catalanitzar l'escola i reformar radicalment la pedagogia de l'època.
Fundadors:
Fundació Privada, institució Cultural del CiC.
Objectius:
Suport a l'ensenyament de qualsevol matèria i grau i d'activitats culturals, esportives, educatives i formatives en general, d'acord amb l'ideari de la Institució Cultural del CIC. Actualment la Fundació Educativa Flos i Calcat es planteja impulsar com a suport de la ICCIC la funció de seguiment i prospectiva dels nous enfocaments i suports tecnològics en l’àmbit educatiu, tot intentant apropar-se a l’àmplia diversitat d’entitats i organismes culturals, científics i tecnològics que poden interactuar amb les escoles als quals caldria acostar-se per trobar canals de col·laboració.
Patronat:
Aleix Carrió i Millà (President), Joaquim Triadú i Vila-Abadal (Vicepresident), Jordi Cortada i Passola (Secretari), Elena Casas i Martínez (Vocal), Elisabet Galobardes i Ribé (Vocal), Oriol Juncosa i Carazo (Vocal), Josep M. Mominó i de la Iglesia (Vocal), Laura Requena i Deu (Vocal), Jordi Riera i Romaní (Vocal), Josep Lluís Segú i Juan (Vocal), Daniel González i Domenèch (Direcció)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2021