FUNDACIÓ FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL

Nom:
FUNDACIÓ FAMÍLIA I BENESTAR SOCIAL
Adreça:
Sanfeliu, 116, baixos
Codi postal:
08906
Ciutat:
L'Hospitalet de Llobregat
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
93 552 09 21
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Educació
Número de registre:
0344
Data de registre:
1988-01-08
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Josep M. Puig i Puigdomènech
Direcció:
Josep M. Puig i Puigdomenech
Gerència:
Alfons Thió I Ordis
Història:
Data constitució: 9/12/1987. Ajuts al desenvolupament a barris en exclusió social (La Mina, St. Adrià del Besòs. Camp Clar, Tarragona. Gornal, L’Hospitalet de Llobregat). 1988. Constitució de la Comissió d’habitatge per facilitar préstecs a persones sense sostre amb pocs recursos. 1991. Inauguració de la “Llar La Mercè” 20 places residencials i 15 places de Centre de Dia al Barri Gòtic de Barcelona. 1992. Inici de la 1ª promoció d’habitatges socials a Vilafranca del Penedès. 2000. Adjudicació dels primers 76 habitatges de lloguer a la ciutat de Barcelona. Historial: Promocions d’HPO a 60 municipis de Catalunya. 450 Pisos de lloguer social gestionats per la Fundació. 20 pisos destinats a persones/famílies en risc d’exclusió (amb col•laboració amb Caritas Barcelona). La Llar La Mercè amb 25 places residencials i 20 de Centre de Dia treballant en xarxa amb les entitats socials i sanitàries del barri, i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.
Fundadors:
Francesc Borrell i Mas, Antoni Bascompte i Barlabé, Pilar Malla i Escofet, Frederic Torralba i Sais, Enric Mañosa i Barrera, M. Assumpció Thió i de Pol, Gonçal Coll i Vinent, Josep ignasi Thió i de Pol.
Objectius:
Continuar la tasca de promoció d’habitatges socials i trobar fórmules de finançament. Ampliar l’estoc d’ Habitatges de lloguer (tant en la línia de pocs recursos però solvent, com en la línia de risc d’exclusió) Ampliar l’ activitat de la Llar La Mercè i trobar fórmules d’ apadrinament que ens permetin ampliar els serveis al barri.
Patronat:
Josep M. Gasol i Magriñà (President), Francesc Borrell i Mas (President d'Honor), Joan M. Solà i Franquesa (Secretari), Josep M. Puig Puigdomènech (Vicepresident executiu), Francesc Montagut i Freixas (Vicesecretari), Anna Ramon i Llopar (Vocal), Antoni Borrell i Mas (Vocal), Carme Trilla i Bellart (Vocal), Esther Laudo i Brió (Vocal), Francesc X.Ventura i Batista (Vocal), Frederic Bayer i Ros (Vocal), Gonçal Coll i Vinent (Vocal), Ignacio Joaniquet i Sirvent (Vocal), Jesús Mestre i Godes (Vocal), Joan Bantí i Riera (Vocal), Josep Ignasi Thió i de Pol (Vocal), Josep Torres i Llagostera (Vocal), Manuel Ribas i Montobbio (Vocal), Miquel Masclans i Sastre (Vocal)
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, COHABITAC, Associació de Fundacions privades sense ànim de lucre per l’habitatge social.
Any dades:
2019
Pressupost anual:
11.695.300,00 €
Any pressupost:
2013