FUNDACIÓ FÒRUM AMBIENTAL

Nom:
FUNDACIÓ FÒRUM AMBIENTAL
Adreça:
Av. Maria Cristina, s/n-Fira de Barcelona- Palau Metal·lúrgia
Codi postal:
08028
Ciutat:
Barcelona
Comarca:
Barcelonès
Correu electrònic:
Telèfon:
932332309
Àmbit d'actuació:
Cultura
Número de registre:
1332
Data de registre:
1999-11-09
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
espanya
Persona de contacte:
Pilar Tomillero
Direcció:
Leandro Barquín Clopés
Història:
La Fundació Fòrum Ambiental va néixer el 1997 per l'organització de les jornades tècniques del Saló del medi ambient Ecomed de Fira de Barcelona. Amb els anys la seva activitat s'ha anat ampliant per ser un punt de trobada entre el sector públic i privat en l'àmbit del medi ambient, dedicant-se en l'actualitat a realitzar estudis, taules de treball, workshops, jornades tant específiques com d'enfocament més global, premis Ciutat Sostenible, etc.
Fundadors:
Generalitat de Catalunia, Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, Societat General d' Aigües de Barcelona, Gas Natural SDG, S.A., Ros Roca, S.A., Fecsa, Dragados i Construcciones, S.A., Ferrovial, S.A., FCC Medio Ambiente, S.A., RF Proces, S.L., AMASA Actuaciones Medioambientales, S.A.
Objectius:
- Construir el coneixement que permeti un desenvolupament sostenible en el marc de les empreses i les administracions públiques. - Promoure actuacions que afavoreixen la millora del medi ambient. - Ser punt de trobada de responsables i experts. - Promoure el sector econòmic del medi ambient.
Patronat:
Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Lleida, Àrea Metropolitana de Barcelona, Cespa, SA, Diputació de Barcelona, Ecoembes, Fcc Medio Ambiente, S.A., Fira de Barcelona, GBI Serveis, SA, Generalitat de Catalunya (Departament de Territori i Sostenibilitat), Griñó Ecològic, Ros Roca, SA, Urbaser, SA, Valoriza
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions
Any dades:
2016
Pressupost anual:
429.295,00 €
Any pressupost:
2015