FUNDACIÓ PORTOLÀ

Nom:
FUNDACIÓ PORTOLÀ
Adreça:
Carretera de Laureà Miró, 378
Codi postal:
08980
Ciutat:
Sant Feliu de Llobregat
Comarca:
Baix Llobregat
Correu electrònic:
Telèfon:
93 652 62 20
Lloc web:
Àmbit d'actuació:
Àmbit Social
Número de registre:
33
Data de registre:
1984-04-16
Forma jurídica:
civil
Protectorat:
Generalitat de Catalunya
Àmbit geogràfic:
Catalunya
Persona de contacte:
Maria José Alepuz Pou
Direcció:
Maria José Alepuz Pou
Història:
La Fundació inicià la seva activitat el 1989 amb un petit equip de jardineria. Més de 30 anys més tard, ha ampliat els seus serveis amb solucions de neteja, manteniment, manipulats industrials i promocionals, confecció, gestió d’esdeveniments i detalls. A més, la Fundació ofereix assessorament social i laboral. En aquest període s’ha aconseguit la inserció laboral de més de 170 persones discapacitades intel·lectuals i s'ha donat formació ocupacional a més de 240 persones discapacitades intel·lectuals.
Fundadors:
Teresa Giralt Yglesias i Josep Mª Rubirala Vilaseca
Objectius:
Atendre les necessitats d'integració social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant la creació de llocs de treball dignes i remunerats, millorar la formació laboral i donar suport social a les persones amb discapacitat i a les seves famílies.
Patronat:
Sra. Teresa Giralt Yglesias (Presidenta), Sr. Pepe Rubiralta Giralt (Vicepresident), Sr. Jordi Rubiralta Giralt (Tresorer), Sr. Xavier Rubiralta Giralt (Secretari), Sra. Maria José Alepuz Pou (Vicesecretària), Sr.Miquel Roca Junyent (Vocal), Sra. Mercedes Giralt Lopez de Sagrado (Vocal), Sr. Germán Castejon Fernández (Vocal), Sr. Enric Crous Millet (Vocal), Sra. M. Nieves Roses Batlló, Sr.Valentín Fuster (President d'Honor), Josep Maria Rubiralta Vilaseca (Patró Fundador), ,
Organismes als quals pertany:
Coordinadora Catalana de Fundacions, Dincat, Taula del Tercer Sector, Charter de la diversitat, Recinte Industrial de la Colònia Güell, Cambra de Comerç de Barcelona, Pimec, Gremi de jardineria.
Any dades:
2021
Pressupost anual:
2570000
Any pressupost:
2019